Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«ΠΑΟΚ για τρίτη φορά στους ομίλους»

«ΠΑΟΚ για τρίτη φορά στους ομίλους»
Την αισιοδοξία πως ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί και πάλι στους ομίλους του Europa League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ραπίντ Βιέννης στα play offs εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταύρους Σουντουλίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν στους ισχυρούς. Η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί είχαμε αντιμετωπίσει τη Ραπίντ και το 1972 για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Μετά από 40 χρόνια τους βρίσκουμε και πάλι μπροστά μας. Τότε είχαμε αποκλειστεί παρά το 0-0 στο ‘Πράτερ’ μετά το 2-2 στην Τούμπα. Η Ραπίντ είναι πολυνίκης στην Αυστρία. Στόχος μας είναι να βρεθούμε για τρίτη συνεχή φορά στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ παίρνει πάντα τις προκρίσεις στους ομίλους εκτός έδρας. Και πέρυσι με την Καρπάτι και πρόπερσι με τη Φενέρμπαχτσε», τόνισε.

«Πιστεύουμε πως στο πρώτο ματς στις 23 Αυγούστου θα έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι χθες, που έπαιξε ρόλο η εποχή και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ασφαλώς και το όνομα του αντιπάλου προσελκύει πολύ περισσότερο κόσμο από την Μπνέι Γιεχούντα. Θα δούμε και τι κόσμο μπορούμε να έχουμε στη ρεβάνς, καθώς η Βιέννη είναι κοντά στη Γερμανία, όπου ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο. Το 5% των εισιτηρίων που δικαιούμαστε μοιάζει πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες», πρόσθεσε.

Για την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη είπε πως «… φαίνεται να τελειώνει θετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: