Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Η παράσταση του ΠΑΟΚ καθυστέρησε ένα ημίχρονο!!

Μέχρι το 45ο λεπτό στην Τούμπα υπήρχε μόνον ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Έπαιζε - και τούτο δίχως στάλα υπερβολής - χωρίς αντίπαλο η Μπνέι. Γράφει ο Άρης Νικολάκης.
Η παράσταση του ΠΑΟΚ καθυστέρησε ένα ημίχρονο
Ευτυχώς δε, για τον «υπό ανέγερση» (αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, κατά την ταπεινή μας άποψη) ΠΑΟΚ, η αστοχία των φορ της ισραηλινής ομάδας και η αστραπιαία αντίδραση σε τετ α τετ του «πορτιέρε» της ελληνικής, αποσόβησαν το 0-2. Από το 8ο λεπτό βλέπετε, η Μπνέι προηγείτο 1-0 .   
   Μετά το 45ο λεπτό στην Τούμπα υπήρξε κι η ομάδα του ΠΑΟΚ. Με το γκολ της ισοφάρισης (ούτε παραγγελία, να το είχε ο Γιώργος Δώνης) στο 47ο λεπτό, να αλλάζει και το ρου του αγώνα. Να αλλάζει παράλληλα, και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
   Οι φίλοι του «δικέφαλου» χαλάρωσαν. Χάρηκαν τους «τινέιτζερ» τους. Πέρασαν και τα ιδιαίτερα σκληρά μηνύματα τους. Κυρίως μάλιστα, κατά της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης. Το . προγκρόμ κατά ΠΑΟΚτσήδων (τελικά, ήταν άνθρακες ο θησαυρός του) από τις αστυνομικές δυνάμεις φούντωσε πάλι, τη φωτιά η οποία χρόνια καίει ανάμεσα τους. Απόλαυσαν 3 γκολ. Κι ικανοποιήθηκαν από τα περιθώρια βελτίωσης ατόμων και συνόλου .
   Ο ΠΑΟΚ πάντως, δεν ήταν τόσο καλός, όσο αναμενόταν να είναι μετά το 0-2 στο Τελ Αβίβ. Ίσως η επιλογή του Γιώργου Φωτάκη να μην «βγήκε». Ο διεθνής σταρ δεν είναι ακόμη στα high του. Η απουσία του Πάμπλο «Τσε» Γκαρσία άφησε κανό στο κέντρο. Αυτό το κενό εξελίχθηκε σε πηγή κινδύνων για τον ΠΑΟΚ.
   Ο Στέφανος Αθανασιάδης με δυο γκολ (47ο και 52ο λεπτό) «καθάρισε» για τον ΠΑΟΚ. Μπράβο φυσικά, στον σκόρερ αλλά . Ήταν εξαιρετική η ενέργεια του Λίνο στο 1-1 και των Γεωργιάδη, Έτο στο 2-1. Δικαιούνται μερτικού από τη χαρά των γκολ.
   Μια χαρά ήταν και το γκολ (παρθενικό σε επίσημο αγώνα) του Ρομπέρ για το 3-1. Κύριος ο Γάλλος,  το πανηγύρισε με τον προπονητή του. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη του. Πρωτοφανές γεγονός. Γι αυτό σας λέμε: Αλλάζουν πολλά στον ΠΑΟΚ. Αλλάζουν και στα αποδυτήρια του .
   Η Μπνέι πέρασε πλέον, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κι ο ΠΑΟΚ αγωνιά για το επόμενο εμπόδιο του στον δρόμο προς τους Ομίλους του Europa League!
  Και κάτι εξωαγωνιστικό: Ο ύμνος του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Παρίδη να τον αποδίδει μαγευτικά, είναι συγκλονιστικά εκπληκτικός!
   ΥΓ 1: Σε μία από τις αμέσως προηγούμενες καταθέσεις . απόψεων μας στο «λογαριασμό» του pamesports.gr αναφέραμε ανοήτως ως ομάδα του Ιβάν Σαββίδη την Χάνσα Ροστόκ  αντί (ως είναι γνωστό φυσικά, τοις πάσι) της Ροστόφ.
   ΥΓ 2 : Ζητούμε ταπεινά συγνώμη γι αυτήν την ανοησία μας. Συμπαθάτε μας .
   ΥΓ 3 : Ένα μυαλό χειμώνα, καλοκαίρι. Και με τις ζέστες να έχουν σφίξει!
   ΥΓ 4 : Και πάλι, ζητούμε ταπεινά συγνώμη για την επιπολαιότητα μας!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: