Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Με ρώτησαν για να τον... Ζαχαρώσουν!"

Στην αποκάλυψη πως οι άνθρωποι της Έβερτον τον ρώτησαν για την περίπτωση του Μπουγαΐδη, προχώρησε με δηλώσεις του ο Απόστολος Βέλλιος...
"Με ρώτησαν για να τον... Ζαχαρώσουν!"
Ο νεαρός στράικερ της Έβερτον μίλησε μετά το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην κάμερα της Nova για την ζωή του στην Αγγλία και το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον Μπουγαΐδη.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλλιος:
Για την ΑΕΚ των νέων παικτών: «Φυσικά και είναι θετικό γιατί και εγώ 17 χρονών που είχα μπει περίμενα την ευκαιρία μου. Και γι αυτά τα παιδιά είναι μία τεράστια ευκαιρία και τους εύχομαι να πάνε όλα καλά. Γνωρίζω αυτά τα παιδιά και μέσα στο παιχνίδι μιλούσαμε, τους έδινα συμβουλές, μου έδιναν και αυτοί. Ήταν πολύ ωραία».
Πως νιώθει στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια: «Δεν σου κρύβω πως είμαι πολύ καλύτερα από την πρώτη χρονιά που ήρθα. Κλείνω δύο χρόνια εδώ και νιώθω, αν όχι διπλάσια καλά, πάρα πολύ καλά. Φέτος έπαιξα 4-5 φιλικά σε όλα βασικός, ενώ πέρσι αγωνίστηκα μόλις σε δύο. Αυτό παίζει ρόλο στην προετοιμασία. Μεγάλωσα, γιατί αυτή η ηλικία είναι κρίσιμη και πιστεύω πως πέρσι δούλεψα και πάλεψα. Αν δεν παίξεις τον πρώτο χρόνο πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ και να περιμένεις την ευκαιρία και να την αρπάξεις».
Για το αν σκέφτεται επιστροφή στην Ελλάδα: «Δεν νομίζω. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι την Ελλάδα, αλλά ποδοσφαιρικά, επαγγελματικά δεν σκέφτομαι τέτοια θέματα».
Σχετικά με το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Μπουγαΐδη: «Οι μόνοι που μου έχουν μιλήσει είναι οι σκάουτς της ομάδας που ήθελαν να μάθουν για τον χαρακτήρα του Μπουγαϊδη. Τους είπα τα καλύτερα γιατί αυτή είναι και η αλήθεια. Τα υπόλοιπα τα διαβάζω και εγώ από site της Εβερτον και από τα ελληνικά. Δεν γνωρίζω τίποτε άλλο, αλλά θα ήθελα να είχα για συμπαίκτη έναν Έλληνα και έναν παίκτη σαν του Μπουγαΐδη που είναι πολύ καλό παιδί».
Για την Εθνική: «Για εμένα η Εθνική είναι το ταβάνι. Δουλεύω καθημερινά για να είμαι το Σαββατοκύριακο στον πάγκο. Εφόσον βρίσκομαι στον πάγκο θέτω υποψηφιότητα για την Εθνική ομάδα, γι αυτό και δουλεύω καθημερινά και είμαι περήφανος γι αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: