Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μέσα ο Βελλίδης, θυσίασε «Κάρα» για Μαυρία ο Σάντος!

Την πρώτη του συμμετοχή με τον εθνόσημο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος έλαβε την πολυπόθητη πρόσκληση από τον Φερνάντο Σάντος και θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Νορβηγία στις 15 Αυγούστου.

Όσον αφορά τις άλλες εκπλήξεις που επιφύλασσε προπονητής της Εθνικής είναι Χάρη Μαυρία, ο οποίος πήρε τη θέση του Γιώργου Καραγκούνη που παραμένει χωρίς ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε τον Πορτογάλο τεχνικό στα δύο παιχνίδια με τη Μάδεργουελ, αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων και τον επιβράυευσε τον με αυτή την κλήση.

Εκτός από τον Βελλίδη και τον Μαυρία, τα νέα πρόσωπα, σε σχέση με αυτούς στο Euro είναι οι Βύντρα, Δημούτσος, Σπυρόπουλος και Σιόβας. Το τεστ της επόμενης τετάρτης απέναντι στη Νορβηγία στο Ούλεβι είναι πολύ σημαντικό μιας και μετά ακολουθούν οι πρώτοι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Ο Σάντος κάλεσε συγκεκριμένα τους:

Καρνέζη, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κυρ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Τζιόλη, Νίνη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μαυρία, Χολέμπας, Σπυρόπουλο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: