Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Παρασκευή η μέρα της κρίσης!!

Παρασκευή η μέρα της κρίσης
Νέο ραντεβού την Παρασκευή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον ομογενή επιχειρηματία.

Στη συνάντηση βρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας, ενώ οπαδοί της ομάδας ήταν για ώρα έξω από το χώρο της συνάντησης σε μια προσπάθεια να πιέσουν τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια λύση.

Μάλιστα, η πλευρά Σαββίδη έγκαιρα είχε ενημερώσει πως η 10η Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Πάντως, φαίνεται πως σημείο επαφής υπήρξε και πεποίθηση είναι ότι θα υπάρξει λύση στην αυριανή συνάντηση.
Ο Ιβάν Σαββίδης εκπροσωπήθηκε στο ραντεβού από τον Γιώργο Γκουροβανίδη, ο οποίος στη συνέχεια μετέφερε στον Έλληνα επιχειρηματία τις απαιτήσεις του Ερασιτέχνη.

Η κάθε πλευρά διατύπωσε τις θέσεις της, όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως για να επέλθει οριστική συμφωνία θα χρειαστεί και οι δύο να προχωρήσουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Μέχρι σήμερα ο Ερασιτέχνης λάμβανε με διάφορες μορφές από την ΠΑΕ ένα ποσό που έφθανε ετησίως το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει 600.000 ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: