Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τα βρήκε με Μίλαν ο Κακά!!

Οι Ροσονέρι έκαναν το πρώτο βήμα για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου με τον οποίο τα βρήκαν για μείωση των αποδοχών του. Αυτό που απομένει είναι να πείσει ο Γκαλιάνι τους Πέρεθ και Μουρίνιο.
Τα βρήκε με Μίλαν ο Κακά
Οταν ο αντιπρόεδρος τη Μίλαν δήλωνε ότι είναι απίθανη η περίπτωση της μεταγραφής του Κακά σαφώς εννοούσε το οικονομικό κομμάτι, αφού ο μισθός που παίρνει ο «Ρίκι» στην Ρεάλ είναι στα 9 εκατ. ευρώ. Τα δεδομένα πλέον άλλαξαν, με ιταλικά ρεπορτάζ να αποκαλύπτουν ότι το κλαμπ του Μιλάνου τα βρήκε με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό τον οποίο έπεισε να ρίξει τις αποδοχές του και πλέον απομένει ένα πράγμα. Να καταφέρει ο Γκαλιάνι να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, και να τον πείσει να πει το «ναι» και να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο αρχικά με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.
 Πέρα από τον Πέρεθ όμως, υπάρχει και ένας ακόμα που κάνει κουμάντο και πρέπει να δώσει το okay. Αυτός είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αρέσκεται στο να εμμένει στην άποψή του και αυτή ήταν ότι αν η Μίλαν θέλει τον Κακά πρέπει να πληρώσει. Ο Special One δεν θέλει τα χρήματα αυτά για να τα βάλει στην τσέπη του, αλλά για να τα χρησιμοποιήσει άμεσα, για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς από την Τότεναμ. Πάντως όπως έχει γραφτεί, ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σχεδόν χαιρετίσει τον Βραζιλιάνο. «Νομίζω ότι θα φύγει» ήταν τα λόγια του.
Πως έχει η κατάσταση
Για την Μίλαν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πληρώσει τον μισθό που έπαιρνε ο Κακά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στην Ιταλία η εφορία είναι στο 52%. Αυτό σημαίνει ότι αν τον χρόνο αμοιβόταν με 9 εκατ. θα κόστιζε στους Ροσονέρι περίπου 18 εκατ., ευρώ για 12 μήνες, ποσό που με τα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο ιταλικό κλαμπ δεν θα μπορούσε ούτε στη σφαίρα της φαντασίας να δώσει. Αντίθετα, στην Ισπανία η εφορία ανέβηκε στα ίδια επίπεδα με την Ιταλία τα τελευταία χρόνια, όμως οι παίκτες που είχαν αποκτηθεί και υπογράψει πριν ισχύσει ο νέος νόμος φορολογούνται με το παλιό σύστημα, άρα οι Μερένγκες δεν δεν επιβαρύνονται το ίδιο με το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Κακά.
Πλησιάζει σε Νιάνγκ
Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ από την Αγγλία θέλουν την Μίλαν να έχει προσπεράσει τις Αρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα για τον 18χρονο επιθετικό της Καέν, Μ' Μπαγέ Νιάνγκ. Οπως προκύπτει, οι Ροσονέρι θα δώσουν 500.000 ευρώ για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς 7,5 εκατ. ευρώ τον επόμενο χρόνο, μία προσφορά που η Καέν είναι πιθανό να επιλέξει αφού θα μπορέσει να πάρει δανεικούς κάποιους από τους πιτσιρικάδες των Μιλανέζων.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: