Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Θέλαμε να αποφύγουμε Ίντερ και Νιούκαστλ... "

Στο γήπεδο θα φανούν όλα, σύμφωνα με όσα σχολίασε ο Γιώργος Σπάνος λίγη ώρα μετά την κλήρωση του Ατρόμητου στα πλέι οφ του Europa League...
"Θέλαμε να αποφύγουμε Ίντερ και Νιούκαστλ... "
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στον NovaSportFM για:
-τον αντίπαλο της ομάδας στα πλέι οφ του Europa League: «Ίντερ κ Νιούκαστλ ήταν οι δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε. Όλα θα φανούν στο γήπεδο. Θα κοιτάξουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Μπορούμε να διαθέσουμε όλα τα εισιτήρια, δηλαδή 10.200, όση είναι η χωρητικότητα. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να διασκεδάσει σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είδαμε πως πέρυσι η Νιούκαστλ λίγο έλειψε να βρεθεί στο Champions League. Εμείς θα μπούμε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τώρα θα υπάρξει κατασκοπεία για να μάθουμε τα πάντα για την αγγλική ομάδα.

Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στους ομίλους. Προέχει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».


-την ετοιμότητα του γηπέδου του Περιστερίου: «Κάναμε έναν αγώνα δρόμου από τα τέλη Απριλίου, ώστε να φτιάξουμε το γήπεδο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει ορίσει η UEFA. Αισθητικά το γήπεδο έχει αλλάξει όψη, έχουν γίνει σημαντικά έργα και είναι πολύ σημαντικό ότι θα παίξουμε στη φυσική μας έδρα. Είμαι βέβαιος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε. Τα έργα που κάναμε είναι για να δώσουμε στη φυσική μας έδρα στο γήπεδό μας, τόσο για τα play offs όσο και για τους ομίλους εφόσον προκριθούμε. Δεν θα πάμε σε άλλο γήπεδο».

-τα οφέλη του Ατρομήτου από την έξοδο στην Ευρώπη: «Οι παίκτες θα αποκτήσουν τεράστιες εμπειρίες, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει η ομάδα να είναι υγιής. Θα κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. Εμείς σαν διοίκηση δεν έχουμε υπολογίσει τα έσοδα της πρόκρισης στους ομίλους για τον προϋπολογισμό μας και η πορεία μας δεν θα επηρεαστεί, αλλά σίγουρα θα είναι μία ένεση στα οικονομικά».

-το ενδεχόμενο επιπλέον μεταγραφών: «Φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε μεταγραφές ουσίας κι όχι εντυπώσεων. Είναι λίγος ο χρόνος που απομένει. Θα δούμε και το Γενάρη τι ελλείψεις έχουμε και τι μπορούμε να κάνουμε τότε. Μπορεί να προκύψει κάποια ανάγκη. Με τις τελευταίες δύο προσθήκες του Γιαννούλη και του Σουμπίνιο είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς ρόστερ. Όμως μπορεί ανά πάσα στιγμή κάτι να προκύψει».

-τη συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Έχουμε την τιμή και την τύχη να διαθέτουμε έναν προπονητή με μεγάλες εμπειρίες και παραστάσεις σε διεθνή επίπεδο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι ένα από τα όπλα μας στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους. Προσπαθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να παρέχουμε στον προπονητή και τους παίκτες τις καλύτερες συνθήκες για να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα».

-τους εγχώριους στόχους: «Δεν σκεφτόμαστε τώρα τίποτε άλλο από τα δύο παιχνίδια των play offs. Στόχος μας για το πρωτάθλημα είναι να φτάσουμε και πάλι στα play offs της Σούπερ Λίγκας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη, αλλά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Κύπελλο. Η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων έχει μικρύνει πάρα πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι που η ομάδα με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνει τις βαθμίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

-τα οικονομικά προβλήματα στο ποδόσφαιρο: «Είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιαιτερότητες. Μόνο πέντε ομάδες έχουν πάρει άδεια. Είναι μία δύσκολη χρονιά και θα δούμε πού θα βγάλει. Θα πρέπει να υπάρχει μία συνεργασία με την Πολιτεία για να δούμε πώς θα βοηθηθεί ο χώρος. Βέβαια υπάρχουν πολλά και σοβαρότερα προβλήματα στην Ελλάδα και προτεραιότητα έχουν άλλα θέματα, αλλά αν δεν δοθεί βοήθεια στο ποδόσφαιρο που δίνει χαρά σε τόσο κόσμο, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα το προϊόν θα είναι υποβαθμισμένο, αλλά θέλουμε όλες οι ομάδες να είναι υγιείς».

-τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε τις μεγάλες ομάδες με μεγάλη λαϊκή απήχηση να είναι δυνατές, γιατί δίνουν ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα».

-τους λόγους που δεν επιθυμεί την προεδρία στη Σούπερ Λίγκα: «Η συγκεκριμένη θέση χρειάζεται ένα άτομο που να μπορεί να αφιερώσει πολλές ώρες κι εγώ δεν έχω τον κατάλληλο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: