Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Όροι στους δανεισμούς από Ιωαννίδη!!

Το θέμα του δανεισμού ποδοσφαιριστών μεταξύ ομάδων ίδιας κατηγορίας πυροδότησε ένταση ανάμεσα στον επικεφαλή της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννη Αλαφούζο και στις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Αλαφούζος στην παρέμβασή του έφερε στην δημοσιότητα το θέμα του δανεισμού παικτών όμως αυτός που είχε προηγηθεί και ζήτησε να μπει ένα πλαίσιο διαφορετικό από αυτό που υπάρχει σήμερα ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.
Όροι στους δανεισμούς από Ιωαννίδη!
Τον περασμένο Αύγουστο, έγινε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση για τον νόμο Γερουλάνου. Σε εκείνες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ως επικεφαλής του τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, είχε ζητήσει να μπει στο νέο νόμο μια διάταξη που να αφορά τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα να ξεκαθαρίζεται:
Α, αν επιτρέπεται ο δανεισμός αθλητών μεταξύ ομάδων ίδιας κατηγορίας.
Β, πόσους αθλητές μπορεί να δανείζει μια ομάδα είτε συνολικά είτε μεμονωμένα σε και ομάδα.
Γ, αν οι δανεικοί θα παίζουν ή δεν θα παίζουν στους αγώνες μεταξύ του δανειστή και του δανειζόμενου ώστε η συμμετοχή τους να μην αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης της τελευταίας στιγμής πριν την τέλεση των αγώνων.
Αυτά δεν πέρασαν στον νόμο Γερουλάνου αλλά μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε είναι επίκαιρα όσο ποτέ.
ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: