Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αρνητικό το πρόσημο για Κύπρο!!

Αρνητικό το πρόσημο για Κύπρο
Χωρίς ιδιαίτερα χαμόγελα ολοκληρώθηκε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Europa League για τις κυπριακές ομάδες. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ Ανόρθωση και Ομόνοια «αποχαιρέτησαν».

Η «ανατροπή» που είχε κάνει στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καθοριστικός για την πρόκριση. Οι Κύπριοι κατάφεραν και διπλασίασαν τις νίκες τους επί της Άαλεσουντ, αυτή τη φορά με 1-0 με σκόρερ του Ατόρνο και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» μπορεί να είχαν πάρει «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο ματς, όμως το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και στο «ΓΣΠ». Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους Σέρβους να παίρνουν την πρόκριση και την Ομόνοια να τίθεται νοκ-άουτ.

Στο τρίτο και τελευταίο ζευγάρι για τις εκπροσώπους των Κύπριων στη διοργάνωση, η Ανόρθωση «αυτοκτόνησε», μένοντας εκτός συνέχειας. Παρά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ντίλα Γκόρι, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα… κατάρρευσε, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα με 3-0. Παράλληλα, είχαμε και σοβαρά επεισόδια, με τους φιλάθλους της «Κυρίας» να εισέρχονται εντός αγωνιστικού χώρου και το ματς τελικά να διακόπτεται.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: