Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έχει… απλώσει δίχτυα, περιμένει καλή ψαριά!!

Προτού ακόμη η ομάδα αναχωρήσει για την Βόρεια Ιταλία, ο Μάκης Κατσαβάκης, είχε ζητήσει από την διοίκηση του Άρη να «τρέξει» το μεταγραφικό κλείνοντας τις τρεις θέσεις άνω των 24 ετών που επιτρέπει ο κανονισμός. Τα εμπόδια που βρήκε στις προσπάθειές της η διοίκηση όμως ήταν μεγάλα και αξεπέραστα. Μόνο ο Πουλίδο έκλεισε και ενσωματώθηκε με την ομάδα. Οι δύο θέσεις –του φορ και του αμυντικού χαφ- παραμένουν ανοιχτές, με τον 59χρονο να επιμένει για την συντομότερη ενίσχυση του ρόστερ του, σε δύο θέσεις μάλιστα που η ομάδα δείχνει να «πονάει».

Αρχίζοντας από την πρώτη περίπτωση (του αμυντικού χαφ), στο χθεσινό ρεπορτάζ του «Metrosport» κάναμε αναφορά στον Μανουέλ Κούρτο. Ο 26χρονος μέσος είναι μεταξύ των περιπτώσεων που έχει δει (μέσω βίντεο) ο Μάκης Κατσαβάκης και έχει προκρίνει, την ώρα που εξετάζοντας όμως κι? άλλες λύσεις και πάλι από την πορτογαλική αγορά στην οποία έχουν απλώσει τα δίχτυα τους οι κίτρινοι. Παράλληλα με τον Κούρτο και τους υπόλοιπους συμπατριώτες που είναι στην λίστα του Κατσαβάκη, υπάρχει και ένας Ούγγρος χαφ, περίπτωση την οποία επίσης γράψαμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο οποίος «βολιδοσκοπείτε» από το τμήμα σκάουτινγκ του Άρη και έχει ενημερωθεί γι? αυτόν ο προπονητής της ομάδας.

Συνεχίζοντας στην δεύτερη περίπτωση (αυτή του φορ) και εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις, και πάλι από την Πορτογαλική αγορά οι οποίες μάλιστα προκρίνονται σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει το τεχνικό επιτελείο του Άρη. «Δίχτυα» ωστόσο έχουν απλωθεί και στην Ολλανδία για τον φορ, όπως και σε άλλες ομάδες της Κεντρικής Ευρώπης. Το ζήτημα είναι περίπλοκο, αφού όλα είναι συνάρτηση με το οικονομικό, για το οποίο ο Άρης δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διαθέσει περισσότερα από 180.000 ευρώ για συμβόλαιο. Ο Κατσαβάκης αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν και έχουν αποτελέσει εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν παύει να θέλει την ενίσχυση της ομάδας του και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: