Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Ιστορικές στιγμές»

«Ιστορικές στιγμές»
Έτοιμος για την πρόκληση της Νιούκαστλ είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας του Ατρόμητου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League. Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε λόγο για ιστορικά παιχνίδια κόντρα στους Άγγλους και για οφέλη που μπορεί να έχει η ομάδα του.

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα με καλό ρόστερ και εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή είμαστε στην προετοιμασία και προσπαθούμε να κάνουμε ένα σύνολο που θα είναι δυνατό για όλη την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε μάθει τον αντίπαλό μας και δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να ετοιμαστούμε για τα ματς αυτά. Θα πρέπει να παίξουμε κάτι παραπάνω από πολύ καλά για να έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε πρόκριση», τόνισε αρχικά.

Ακόμα, πρόσθεσε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα με ποιότητα από το κέντρο και μπροστά και αυτό θα δυσκολέψει το έργο μας. Είναι ιστορικές στιγμές και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις στιγμές η ομάδα μπορεί να έχει πολλά οφέλη στο οικονομικό επίπεδο αλλά και σε αυτό που ονειρεύεται ο κάθε Ατρόμητος».

Τέλος, σημείωσε: «Και ο κόσμος θα θέλει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια και έχουμε την δυνατότητα να μεγαλώσουμε σαν σύλλογος. Αυτά είναι μέσα στις στιγμές του ποδοσφαίρου. Εκεί θα έχουμε το μυαλό μας για να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται και να περάσουμε στους ομίλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: