Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Λευκή» ισοπαλία για Κέρκυρα!!

«Λευκή» ισοπαλία για Κέρκυρα
Με 0-0 «αποχαιρέτησε» την προετοιμασία στο Ελατοχώρι η Κέρκυρα. Οι Φαίακες ήρθαν ισόπαλοι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον Άκη Μάντζιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.
Η Κέρκυρα διατήρησε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και είχε κάποια καλά διαστήματα, οπότε και δημιούργησε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων και ο Σίμωσης, η περίπτωση απόκτησης του οποίου εξετάζεται.

Η επιστροφή των Φαιάκων στη βάση τους είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το απόγευμα κι, αφού το πρωί, πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο Ελατοχώρι.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Κέρκυρα, με την πρώτη προπόνηση να πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου στον Πλάντραφο.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Μάντζιος): Αναστασόπουλος (59' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμογιάννος (54' Χαμπλ), Καραπέτσας (21' Καραλής, 67' Μπάρκογλου), Διαμαντόπουλος (54' Σίμωσης), Τσοκάνης (54' Λεόν), Ηλιάδης (79' Κρητικός), Γιάντσης (54' Βασιλόγιαννης)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Στράντζαλης): Φιρινίδης (62' Κραβαρίτης), Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (63' Σαββίδης), Γεωργίου, Λιόλιος, Παληγεώργος (71' Τσιλιανίδης, 88' Μωυσίδης), Νατσιόπουλος, Κυβρακίδης (76' Σωτηρόπουλος), Χιονίδης (57' Θώριαν), Στεφανίδης (61' Τροϊρης), Κωνσταντινίδης (85' Μαυρίδης)

> Ο αγώνας άρχισε με 30 λεπτά καθυστέρηση, λόγω απουσίας γιατρού από το γήπεδο.

> Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε με τον Άγγελο Ζουμπουλάκη, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου δύο εβδομάδες.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: