Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Θα δώσει όραμα ο Σαββίδης»

«Θα δώσει όραμα ο Σαββίδης»
Η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης στα πλέι οφ του Europa League δεν είναι το πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της ομάδας. Κι αυτό διότι η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την οριστική είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εξέλιξη η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Βασίλη Τριλυράκη, μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπο στην κλήρωση της Νιόν.

«Είναι πολύ θετικές οι εξελίξεις, μια και ο κ. Σαββίδης μπορεί να δώσει ένα όραμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα βρήκε με τον Ερασιτέχνη», είπε στον Sport 103fm και συνέχισε αναφερόμενος στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας στην Ευρώπη:

«Το γκρουπ των αντιπάλων μας ήταν από τα βατά. Ήταν από τις καλύτερες κληρώσεις που θα μπορούσαν να μας τύχουν, στο γκρουπ που βρεθήκαμε».

Όσον αφορά την ανταλλαγή εισιτηρίων, σημείωσε: «Ανταλλάξαμε απόψεις για περίπου μια ώρα για όλα τα θέματα. Το γήπεδό τους έχει χωρητικότητα 17.000 θέσεων και θα μας δώσουν 850 εισιτήρια. Δεν μας είπαν για παραπάνω αριθμό, μια και σε κάθε αγώνα κάνουν sold out . Εχουν 10.500 διαρκείας.

Πάντως εμείς θα κάνουμε προσπάθειες για να πάρουμε τουλάχιστον κάποια εισιτήρια της κατηγορίας Α, ενώ αν ανοίξει εκδοτήριο στο γήπεδό τους ενδεχομένως να μπορέσουν μεμονωμένοι φίλαθλοί μας να πάρουν έξτρα εισιτήρια από τα 850. Εκείνοι ζήτησαν το 5% που δικαιούνται, δηλαδή τα 1.435 εισιτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: