Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Sir Αλεξ, επειγόντως συμβόλαιο στον Μπολτ!!

Μετά τον «περίπατο» και στα 200 μέτρα, δύο πράγματα μπορεί να δώσουν την ελπίδα στους υπόλοιπους, ότι ίσως κερδίσουν κάποια στιγμή τον Μπολτ: είτε να τον απαγάγει κάποιος και να μην κατεβεί σε αγώνες, είτε να βγει κανονισμός, ώστε να τρέχει εκτός συναγωνισμού. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Sir Αλεξ, επειγόντως συμβόλαιο στον Μπολτ!
Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση, με την εικόνα που είχε ο Τζαμαϊκανός, να τον κερδίσει ποτέ οποιοσδήποτε. Για μία ακόμη φορά, έδωσε μια μοναδική παράσταση και το παγκόσμιο ρεκόρ, πιστεύω ότι αποφάσισε ο ίδιος να μην το κάνει. Πάλι «έκοψε» στα τελευταία μέτρα, πάλι κοίταξε δίπλα του. Εάν κρατούσε την φόρα μέχρι τέλους θα το διέλυε. Θα το κάνει σε κάποιο Γκόλντεν-Ντάιμοντ Ληγκ (μην ξεχνάτε, καλή η δόξα, καλό όμως και το χρήμα των χορηγών).
Ο άνθρωπος είναι έξω από την πραγματικότητα. Οι άλλοι τρέχουν, αυτός διασκεδάζει. Οι άλλοι τεντώνουν κάθε μυ στο κορμί τους, αυτός απλά «ζεσταίνεται» και έχει και δυνάμεις για μερικά πους-απς στον τερματισμό. Για το φαινόμενο αυτό θα γραφτούν χιλιάδες σελίδες. Θα μας απασχολεί για μεγάλο διάστημα, διότι δύσκολα θα εμφανιστεί άμεσα κάποιος, που θα μπορέσει να επαναλάβει τα κατορθώματά του.
Αυτό που μοιάζει βέβαιο, είναι ότι χρειάζεται μια πρόκληση στην καριέρα του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο παιδί, ούτε αυτός ο σπουδαίος αθλητής Γιόχαν Μπλέικ, έστω να τον ανησυχήσει. Ίσως το να πάει στα 400, είναι κάτι. Σίγουρα όμως πρέπει να βρει κάτι, διότι το χειρότερο για κάθε αθλητή, είναι να «βαλτώσει» και να μην έχει κίνητρο.
Για αυτό σας λέω: επειγόντως συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Γιουν να του προσφέρει ο Φέργκιουσον. Είναι η αγαπημένη του ομάδα, το τόπι το κλωτσάει. Φανταστείτε τι θα γίνει με μια τέτοια κίνηση! Μιλάμε για σεισμική δόνηση μεγατόνων. Διαφημίσεις, έσοδα, αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για όλο τον κόσμο. Και θα έχουν και μια ελπίδα οι υπόλοιποι, να τον κερδίσουν, όταν θα αποφασίζει να κάνει διάλλειμα και να τρέχει για την πλάκα του.
ΥΓ Αν έτρεχε και ο Ασάφα Πάουελ, οι Αμερικανοί δεν θα είχαν καμμία τύχη στην σκυταλοδρομία. Τώρα ίσως δούμε μια μάχη, κυρίως γιατί θα χαλάσει η χημεία στις αλλαγές τα σκυτάλης των Τζαμαϊκανών.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: