Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Προχωρημένες επαφές με Σκιλασί!!

Προχωρημένες επαφές με Σκιλασί
Άμεσα κινήθηκε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά το «ναυάγιο» με τον Κανού. Σε πρώτο πλάνο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Σκιλασί, ο οποίος έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους Πειραιώτες.

Ο 32χρονος παίκτης της Άρσεναλ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, ενώ το κασέ του υπολογίζεται στις 800.000 με 900.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν σε συνεχή επαφή με την πλευρά του Γάλλου στόπερ και κάποιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. Το κόστος της μεταγραφής του Σκιλασί ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθεί θετική εξέλιξη στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Πάντως, την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία από αυτές είναι ο Μίλαν Μπίσεβατς, αλλά το κασέ του φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Γκάμπριελ Χάιντσε δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και είναι πάντα στα υπ' όψιν, όπως και ο Ονιέγου της Σπόρτινγκ που ο οποίος έχει ενημερωθεί να ψάξει για ομάδα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, με το ταξίδι του Ολυμπιακού στη Λισαβόνα να μιλήσουν οι δύο σύλλογοι για τον Αμερικανό στόπερ. Ο Σερένο της Πόρτο φαίνεται να είναι έσχατη λύση στη σχετική λίστα, αλλά τίποτα δεν πρέπει ν' αποκλειστεί.

Τα τυπικά για Μασάδο

Το τυπικό μέρος έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακός. Χθες το βράδυ οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την Τουλούζ για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ, ο οποίος θα φτάσει την Κυριακή στην Αθήνα.

Ο 26χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτό θα έχει διάρκεια τριών ετών και θα υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα φτάσουν το 1,2 με 1,4 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, τελικά οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν κοντά 2,7 εκατ. ευρώ στη γαλλική ομάδα, η οποία ανέβασε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις που είχε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία του Μασάδο να παίξει στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα ο Κέβιν Μιραλάς τον είχε ενημερώσει για τις συνθήκες που επικρατούν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: