Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μας πετάνε από το ευρώ, όχι από την Ευρώπη!!

Μας έχουν τρελάνει ότι θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ. Από το σκληρό νόμισμα. Δεν μας θέλουν, λένε… Ναι, αλλά η Ελλάδα, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες από την Ευρώπη. Ό,τι κι αν κάνει ο καθένας! Γερά μέσα στο κόλπο είναι…
Μας πετάνε από το ευρώ, όχι από την Ευρώπη!
Αυτό το καλοκαίρι επιβεβαιώνονται πολλά απ’ όσα λέμε. Στο Euro η εθνική τα πήγε μια χαρά. Κατάφερε να αφήσει εκτός Euro τους διοργανωτές Πολωνούς, αλλά και τους Ρώσους. Για ένα διάστημα, μάλιστα, κόντραρε και την Γερμανία στα προημιτελικά. Θυμόσαστε την φάτσα της Μέρκελ στην ισοφάριση;
Επίσης, στο τσάμπιονς λιγκ είναι ήδη εξασφαλισμένη μια παρουσία. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, θα βρίσκεται κανονικά στους ομίλους. Κάτι πολύ σημαντικό.
Και ο Παναθηναϊκός, όμως, παίζει τα ρέστα του για το τσάμπιονς λιγκ. Το φαντάζεστε; Στην εποχή της οικονομικής κρίσης η Ελλάδα να καταφέρει να βάλει δυο ομάδες στο τσάμπιονς λιγκ! Θα είναι τρομερό επίτευγμα απ’ όλες τις απόψεις.
Ακόμα, πάντως, κι αν ο Παναθηναϊκός δεν τα καταφέρει στην κλήρωση της Παρασκευής, πάλι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους ομίλους του γιουρόπα. Κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει πέρυσι. Φέτος με δυο άνετες νίκες επί της Μάδεργουελ πέτυχε τον αρχικό στόχο του.
Όσο για τον ΠΑΟΚ; Πανεύκολα πέρασε τους Ισραηλινούς. Διπλό στο πρώτο ματς, νίκη και στην ρεβάνς. Δεν είχε πρόβλημα απόψε να κάνει την ανατροπή.
Ο Ατρόμητος, εξάλλου, θα μπει κι αυτός δυνατά για να πάρει την πρόκριση που θα τον βάλει στους ομίλους του γιουρόπα.
Εδώ, βρε παιδιά, ακόμα και ο Αστέρας στρίμωξε την Μαρίτιμο. Οι Πορτογάλοι τα πήγαν μια χαρά πέρυσι στο πρωτάθλημα και πήραν εξαιρετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας, όμως, αν και άπειρος έκανε τρομερή εμφάνιση στην Πορτογαλία. Είχε δοκάρι, πίεσε την Μαρίτιμο και με λίγη τύχη παραπάνω θα έκανε μια απίστευτη πρόκριση! Συγχαρητήρια του αξίζουν, λοιπόν. Αξιοπρεπέστατος ήταν και αποχαιρέτησε τα ευρωπαϊκά γήπεδα για φέτος στην σύντομη εμπειρία του αήττητος!
Τι άλλο μπορεί να ζητάει μέσα στο καλοκαίρι το ελληνικό ποδόσφαιρο; Και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και συλλόγων τα πάει περίφημα, σε αντίθεση με την μιζέρια στην ελληνική οικονομία, αλλά και με τις ελάχιστες διακρίσεις στους ολυμπιακούς αγώνες.
Λίγη ρέντα χρειάζονται οι ελληνικές ομάδες, λοιπόν, στην κλήρωση της Παρασκευής…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: