Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Παραμένει εκτός πλάνων ο Κατίδης!

Σε ένα ιδιότυπο καθεστώς... καραντίνας βρίσκεται και μετά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα ο Γιώργος Κατίδης.
Παραμένει εκτός πλάνων ο Κατίδης
Ο 19χρονος μέσος του ΑΡΗ είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Κατσαβάκη, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, και είναι ενδεικτικό ότι χθες το απόγευμα δεν του επιτράπηκε να παρακολουθήσει την θεωρεία που έγινε στο βίντεο, πριν την έναρξη της προπόνησης, στην οποία ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα.

Ο έλληνας τεχνικός όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση του... μένω-φεύγω του παίκτη και όσο προτάσσεται από τον ίδιο η μεταγραφή του στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, κάτι που έγινε φανερό και επί ιταλικού εδάφους. Ο Κατίδης είναι ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ξένο σώμα για τον 59χρονο τεχνικό και θα ήταν ευχής έργον το θέμα να ξεκαθαρίσει σύντομα από την πλευρά της διοίκησης γιατί δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδας να διαιωνίζεται μια κατάσταση.

Έτσι όπως έχει η κατάσταση το καλύτερο θα ήταν να έρθει μια καλύτερη πρόταση για τον παίκτη από την Αγγλία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν η ΚΠΡ ανεβάσει την προσφορά της στιε 250.000 ευρώ συν ένα μπόνους συμμετοχών οι κίτρινοι θα την αποδεχτούν.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: