Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

"Νέος κύκλος στην Εθνική". Άντε να δούμε...!!

Στο γεγονός πως μετά τη συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο Euro ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος.
"Νέος κύκλος στην Εθνική". Άντε να δούμε...
Αναλυτικά μίλησε:
Για τις σκέψεις που έχει
«Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους. Έχουμε ένα γκρουπ 30-35 παικτών πιο κοντά στην Εθνική. Αυτό το φιλικό μας εξυπηρετεί για να δούμε κάποιους ποδοσφαιριστές στο πώς θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Εθνικής. Πάνω στο πλάνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγιναν οι συγκεκριμένες κλήσεις».
Για τους λόγους που δεν κλήθηκαν παίκτες που συμμετείχαν στην τελική φάση του Euro 2012
«Από την προετοιμασία που είχε γίνει στην Αυστρία πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δώδεκα με δεκατρείς παίκτες δεν έχουν κληθεί σήμερα. Κάποιοι από αυτούς έχουν τελειώσει την καριέρα τους, όπως ο Χαλκιάς και ο Λυμπερόπουλος, και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ομάδες, όπως ο Σηφάκης, ο Καραγκούνης και ο Γκέκας. Δεν μπορείς να κληθείς στην Εθνική, εάν δεν έχεις ομάδα.
Το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι όποιος δεν ανήκει σε κάποιον σύλλογο, δεν έχει πιθανότητα να κληθεί στην Εθνική. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που μόλις τώρα ξεκίνησε προετοιμασία, όπως οι Τζαβέλλας, Φωτάκης και Τζόρβας. Ο Φετφατζίδης και ο Μαλεζάς δεν ήταν στις κλήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους υπολογίζω. Ήθελα να δω κάποια άλλα πρόσωπα στο συγκεκριμένο φιλικό. Ο Σιόβας έχει κληθεί ξανά, αν και δεν έχει παίξει, όπως και ο Αθανασιάδης έχει αγωνιστεί στην Εθνική. Ήθελα και τους δύο να τους δω.
Για πρώτη φορά κλήθηκαν οι Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος, επειδή τους έχω δει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και έχω μείνει ικανοποιημένος. Θέλω να τους δω και στην Εθνική ομάδα. Τέλος, υπάρχουν δύο τραυματισμοί, ο γνωστός τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου και χθες προέκυψε πρόβλημα με τον Γρηγόρη Μάκο».
Για το τι περιμένει να δει στο φιλικό με τη Νορβηγία
«Είμαι σίγουρος ότι όποιος έχει έρθει στην Εθνική δείχνει αφοσίωση και διάθεση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προπονήσεων. Θα κάνουμε μόνο δύο προπονήσεις και δεν θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στην τακτική. Θέλω οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν πολύ καλά. Ανοίγει ένας νέος κύκλος, μια νέα εποχή. Ο φάκελος του Euro έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ξεκινήσουμε καλά, πρώτα από όλα στο φιλικό με τη Νορβηγία και στη συνέχεια τα επίσημα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: