Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο Σαββίδης και τυπικά στον ΠΑΟΚ!!

Το τυπικό μέρος της συμφωνίας ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και έτσι αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή του ομογενή επιχειρηματία στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, μέσω της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ.

Στις 15:30 και μετά από 5 ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών βγήκαν από το χώρο συνεδρίασης και κατευθύνθηκαν στην είσοδο του PAOK Sports Arena, όπου υπέγραψαν το μνημόνιο συμφωνίας. Συγκεκριμένα οι Κοντάρεφ και Γκουροβανίδης από πλευράς Σαββίδη, αλλά και οι Κατσαρής και Βρύζας από πλευράς ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν και υπέγραψαν μπροστά στα μάτια όλων το συμφωνητικό με το οποίο ουσιαστικά ο Ρώσος επενδυτής θα λάβει το 51% των μετοχών.

Στα ταμεία της ΠΑΕ δόθηκε εντολή να μπουν άμεσα 9.951.000 ευρώ που ανταποκρίνονται στο προαναφερθέν ποσοστό. Το ποσό αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τη Δευτέρα και θα αποτελέσει ανάσα, με βάση τα τωρινά οικονομικά δεδομένα.

Ο Θανάσης Κατσαρής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία, τονίζοντας πως ελπίζει να είναι ο επενδυτής που έψαχναν στον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. «Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι ιστορική για τον ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει μία νέα πορεία για την ομάδα. Εύχομαι ο κ. Σαββίδης να κάνει το όνειρο του στον ΠΑΟΚ πραγματικότητα και εμείς στο πρόσωπό του να βρούμε τον επενδυτή που ψάχναμε εδώ και χρόνια», είπε συγκεκριμένα.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: