Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τσιώλης: «Μας έλειψε η τύχη»

Τσιώλης: «Μας έλειψε η τύχη»
Πικραμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά το 0-0 του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στη Μαρίτιμο και τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Αν ο Ναβάρο δεν είχε σημαδέψει το δοκάρι, όλα θα ήταν διαφορετικά. Φεύγουμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι παίκτες μου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

«Αποχαιρετούμε την Ευρώπη πικραμένοι, αλλά ίσως στην επόμενη ευκαιρία που θα συμμετέχουμε να μπορέσουμε να πάμε πιο μακριά. Θέλαμε τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο και τη διοίκηση που έχουν κάνει τόσα πολλά για την ομάδα, ειδικά για έναν φίλαθλό μας που θα υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά αύριο. Συγχαρητήρια στη Μαρίτιμο και καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα», πρόσθεσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: