Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έτρεξε και τερμάτισε με σπασμένο πόδι!!

Ο Αμερικανός Μαντέο Μίτσελ κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα στην προκριματική σειρά της σκυταλοδρομίας των 4Χ400 μέτρων παρά το γεγονός πως στα μισά της κούρσας έσπασε το πόδι του!
Ο 25χρονος αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε πρώτος από την αμερικανική τετράδα την προκριματική κούρσα, μετά τα 200 μέτρα ένιωσε πως έσπασε το πόδι του, όμως κατάφερε να παραδώσει την σκυτάλη στον επόμενο συναθλητή του και η ομάδα των ΗΠΑ πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος.
Μετά τον αγώνα ο Μίτσελ μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου η ακτινογραφία έδειξε πως έχει σπάσει την περόνη του αριστερού ποδιού του.
Ο Μίτσελ, είπε: «Ξεκίνησα κάπως αργά, αλλά ανέβηκα και όταν διέσχισα τα πρώτα 100 μέτρα ένοιωσα παράξενα. Μόλις έκανα το πρώτο βήμα στο σημάδι των 200 μέτρων ένοιωσα το σπάσιμο. Το άκουσα».
«Μάλιστα ούρλιαξα αλλά ο κόσμος ήταν τόσο δυνατός που δεν με άκουσε. Ήξερα πως αν τερμάτιζα δυνατός θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους άλλους τρεις συναθλητές μου ή την ομάδα μου, έτσι έτρεξα. Πονούσα τόσο πολύ».

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: