Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«12 εκατ. ευρώ στον αέρα»

«12 εκατ. ευρώ στον αέρα»
Την απορία του για τη μη χρησιμοποίηση του Εντουάρντο Βάργκας από τον Βάλτερ Ματζάρι, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ρομπέρτο Σόζα. Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι μίλησε για το επερχόμενο ματς των «παρτενοπέι» στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα και αναρωτήθηκε γιατί ο Χιλιανός δεν προτιμάται ως αντικαταστάτης του Έντινσον Καβάνι, ιδίως από τη στιγμή που κόστισε τόσα χρήματα.

Αγωνίστηκε στη Νάπολι των «πέτρινων» χρόνων. Τότε που οι «παρτενοπέι» προσπαθούσαν να επανέλθουν στα… σαλόνια της Serie A. Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να «δεθεί» με την ομάδα, αλλά και να εισπράξει αγάπη από τον κόσμο, για την προσφορά του και το πάθος που έδειχνε σε κάθε αγώνα, καθώς και για το λόγο πως ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο με τη «νέα» Νάπολι, εκείνη που ξεκινούσε από την C1 της Ιταλίας. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Σόζα, που με αφορμή το παιχνίδι της Νάπολι με την Αταλάντα, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Το σημαντικό είναι πως η ομάδα κατάφερε να νικήσει την Κιέβο μετά από τις δύο ήττες που υπέστη στο Καμπιονάτο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Χρειαζόταν να πάρει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να μην δώσει το δικαίωμα στη Γιουβέντους να απομακρυνθεί. Τώρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς, αυτό με την Αταλάντα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να κερδίσει στο Μπέργκαμο. Αλλά πρέπει να το κάνει, αν θέλει να ελπίζει σε τίτλο. Αυτά είναι τα ματς που δίνουν πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιοι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσεχτούν περισσότερο; «Ο Ντένις και ο Μοράλες. Θα πρέπει να τους μαρκάρουν σωστά οι αμυντικοί της Νάπολι. Αν το καταφέρουν, θα έχουν κάνει ένα βήμα προς τους τρεις βαθμούς.»

Αν δεν παίξει ο Καβάνι, όπως μοιάζει πιθανότερο, ποιος θα έπρεπε να είναι ο αντικαταστάτης του; «Ο Βάργκας. Και κόντρα στην Κιέβο περίμενα τον Χιλιανό να παίξει. Δεν καταλαβαίνω πώς αφήνει ο Ματζάρι έξω έναν παίκτη που κόστισε 12 εκατ. ευρώ. Σαν να πετάνε τόσα χρήματα στον αέρα», τόνισε ο «Πάμπα» Σόζα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: