Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Επστάιν!!

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Επστάιν
Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά στον Ντένις Επστάιν, δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Γερμανός άσος του Ατρόμητου, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ένα αιμάτωμα, το οποίο θα του στερήσει την συμμετοχή κόντρα στον Πανθρακικό. Εκτός και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή του Ατρόμητου, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση από τα Γιάννενα, αποτελεί παρελθόν.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε για ένα ακόμα παιχνίδι μειωμένη απόδοση, ακόμα και αν ήταν παιχνίδι… ειδικών συνθηκών. Τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται και η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό μοιάζει με ορόσημο.

Εκτός θα είναι ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ θα απουσιάσει και ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός είχε συμπληρώσει κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα, τον Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος έμοιαζε «ξεχασμένος» από τον Μπάγεβιτς.

Εκτός από την προπόνηση της Τρίτης ήταν και ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ, έπαιξαν φιλικό με την ομάδα Νέων και επικράτησαν 4-1 χάρη σε τέρματα του Καλλέργη, του Νάστου, του Μπρίτο και του Σουμπίνιο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο. Την Πέμπτη αντιπροσωπεία των παικτών θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγωνα με τον Πανθρακικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: