Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ήρεμος παρά το σάλο που προκάλεσε!!

Ήρεμος παρά το σάλο που προκάλεσε
Απόλυτα ήρεμος, παρά το σάλο που προκάλεσε η απόφασή του να ακυρώσει το κανονικό γκολ της Κατάνια στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, δήλωσε πως είναι ο Λούκα Ματζάνι. Ο βοηθός που με την υπόδειξή του έπεισε τον διαιτητή πως το τέρμα των γηπεδούχων ήταν άκυρο, μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης, παρότι δεν έλαβε σχετική άδεια από την ομοσπονδία των διαιτητών.

Η 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο είχε έναν απροσδόκητο πρωταγωνιστή. Τον επόπτη Λούκα Ματζάνι, ο οποίος ήταν εκείνος που, ουσιαστικά, ακύρωσε το κανονικό γκολ της Κατάνια στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους. Μια απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, τόσο από τους γηπεδούχους, όσο και από όσους θεωρούν πως οι διαιτητές ευνοούν τη «Μεγάλη Κυρία».

Ο Ματζάνι, αν και δεν πήρε άδεια από την ομοσπονδία των διαιτητών, μίλησε στα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει για ποιο λόγο ακύρωσε το κανονικό γκολ της Κατάνια. «Έκανα ένα λάθος. Είμαι σίγουρος πως δεν ήταν το πρώτο, ούτε θα είναι το τελευταίο. Είμαι, όμως, ήρεμος. Πολύ ήρεμος», είπε ο Ματζάνι.

Για ποιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ; «Ξέρετε πως χρειάζεται ειδική άδεια από την ομοσπονδία μας για να μιλήσω και να προχωρήσω σε αναλύσεις. Δεν έχω πάρει αυτή την άδεια, οπότε θα μου επιτρέψετε να μην σας απαντήσω».

Ο πρόεδρος της Κατάνια «ανακάλυψε» μια σελίδα του Ματζάνι στο Facebook, στην οποία φαινόταν πως ο διαιτητής είναι οπαδός της «Γιούβε». Τι λέει για αυτό ο ίδιος; «Δεν μπορώ να πω πολλά, αφού σας είπα πως δεν έχω άδεια. Αλλά νομίζω πως ήδη η ομοσπονδία μας απάντησε σχετικά με το προφίλ αυτό. Εγώ δεν έχω σελίδα στο Facebook», είπε ο Λούκα Ματζάνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: