Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση Ανιέλι προς τα Μέσα Ενημέρωσης!!

Επίθεση Ανιέλι προς τα Μέσα Ενημέρωσης
Ιδιαίτερα «επιθετική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των Μέσων Ενημέρωσης της Ιταλίας προς τη Γιουβέντους ο Αντρέα Ανιέλι, μιλώντας για τα γεγονότα που «στιγμάτισαν» τη νίκη της ομάδας του στην Κατάνια για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ο πρόεδρος της «Γιούβε» αναφέρθηκε και στη φιλοξενία των ανθρώπων της Κατάνια, που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τους «μπιανκονέρι», σύμφωνα με όσα είπε.

Το ακυρωθέν γκολ της Κατάνια στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε απανωτές αντιδράσεις και ατέρμονες συζητήσεις. Οι περισσότεροι άφησαν να εννοηθεί πως οι διαιτητές ευνοούν συστηματικά τη «Μεγάλη Κυρία» και τα λάθος σφυρίγματα δεν είναι τυχαία.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της «Γιούβε» προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, επαναλαμβάνοντας πως το λάθος, πράγματι, έγινε, ήταν όμως «ανθρώπινο». Ο πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, μάλιστα, παραπονέθηκε για τη στάση που κράτησαν τα Μέσα Ενημέρωσης, θεωρώντας την ύποπτη. «Εδώ και δύο μέρες βλέπουμε μια άδικη επίθεση προς τη Γιουβέντους. Βρισκόμαστε υπό πολιορκία! Για ένα λάθος, που εμείς οι ίδιοι παραδεχτήκαμε πως έγινε, έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για στημένες διαιτησίες και πρωταθλήματα. Βρίσκω υπερβολικό όλο το κλίμα σε βάρος μας και ύποπτο που συμβαίνει λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ανιέλι, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. «Στην Κατάνια οι παράγοντες της Γιουβέντους δέχτηκαν την επίθεση, τόσο φραστική όσο και σωματική, των γηπεδούχων. Αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εξέδρες για να γλυτώσουν. Την ίδια επίθεση δέχτηκε και στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέσιο. Αυτά είναι πράγματα που δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο», είπε ο πρόεδρος της «Γιούβε».

Στο τέλος, όμως, ήταν που ο Ανιέλι έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί. «Υπάρχει ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του περιοδικού Panorama, όπου αποδεικνύεται πως η ομάδα που έχει ευνοηθεί λιγότερο από τα διαιτητικά λάθη είναι η Γιουβέντους. Ας το διαβάσουν όσοι μας κατηγορούν άδικα», τόνισε ο Αντρέα Ανιέλι.

Το βέβαιο είναι πως το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς, αλλά και για να δούμε τη συμπεριφορά των διαιτητών, οι οποίοι θα κληθούν να διαχειριστούν μια έντονη ψυχολογική πίεση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: