Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Mad… Κόμονς!!

Mad… Κόμονς
Με έναν… σεληνιασμένο Κρις Κόμονς, ο οποίος πέτυχε χατ- τρικ, η Σέλτικ επικράτησε εύκολα 5-0 της Σεντ Τζόνστον στο «Σέλτικ Παρκ», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Σκοτίας. Στο έτερο ματς της ημέρας, η Σεντ Μίρεν κατάφερε να πάρει το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στα πέναλτι με 4-2 απέναντι στην Αμπερντίν (κ.α., παράταση 2-2).

Οσον αφορά στο παιχνίδι στο «Σέλτικ Παρκ», οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά σε αυτό, με αποτέλεσμα στο 28’ ο Κόμονς να ανοίξει το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα για τους «Κέλτες», οι οποίοι δεν "άφησαν το πόδι τους από το γκάζι."

Έτσι, στη συνέχεια, με τον Χούπερ στο 38’ έκαναν το 3-0. Τη "σκυτάλη" στο σκοράρισμα ξαναπήρε ο Κόμονς, που από το σημείο του πέναλτι έκανε το 4-0, φτάνοντας τα τρία προσωπικά τέρματα στη αναμέτρηση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 61΄ο Μούλγκριου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 6΄με τον Πάρκιν, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό τελικά ήρθε στο 22’ με τον Βέρνον, όμως σε μία αντεπίθεσή της η Σεντ Μίρεν με τον ΜακΚλιν κατάφερε να πάρει πάλι το προβάδισμα. Το τελικό σκορ του ενενηντάλεπτου διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μαγκένις.

Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα, αφού και οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα. Στα πέναλτι, οι ποδοσφαιριστές της Σεντ μιρεν ήταν πιο ψύχραιμοι και τελικά επικράτησαν 4-2 στη "ρώσικη ρουλέτα".



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: