Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Θα σου σπάσω τα πόδια»!


«Θα σου σπάσω τα πόδια»!
Όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, αλλά ο Μαρκ Κλάτεμπεργκ περνάει και στην αντεπίθεση! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα, ο 37χρονος ρέφερι ισχυρίζεται πως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι απείλησε τη σωματική του ακεραιότητα στη λήξη του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσο περνάει από το χέρι του, ο Κλάτεμπεργκ θα υπερασπίζεται τον εαυτό του στην υπόθεση που έχει ξεσπάσει μετά το παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ», την Κυριακή.

Τόσο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, όσο και η Αστυνομία του Λονδίνου έχουν ξεκινήσει έρευνες έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του διαιτητή στους Τόρες και Μάτα και ρατσιστικής επίθεσης στον Τζον Όμπι Μίκελ.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα μέσω του «SkySports», ο Μαρκ Κλάτεμπεργκ αναμένεται να αρνηθεί κατηγορηματικά όλα όσα του προσάπτουν, ενώ γνωρίζει ότι οι βοηθοί του από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σταθούν στο πλευρό του, υποστηρίζοντας πως δεν άκουσαν τίποτα άσχημο στις συνομιλίες που είχε ο ίδιος με τους παίκτες.

Ξεχωριστή σημασία έχει και το γεγονός πως μαζί με το σύλλογο του Λονδίνου, καταγγελία σε βάρος του Βρετανού διαιτητή έκανε και η «Ένωση Μαύρων Δικηγόρων».

Ο 37χρονος ρέφερι, πάντως, φέρεται να έχει και τα δικά του «όπλα» στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Κυριακής, αφού, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μεταφέρονται από τα βρετανικά Μέσα, κάποιος από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι απείλησε τη σωματική του ακεραιότητα φωνάζοντάς του «θα σου σπάσω τα πόδια».

Αυτό, φέρεται να συνέβη στο δρόμο προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς και πριν το «ντου» του προπονητή των Λονδρέζων, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, του μέσου, Τζον Όμπι Μίκελ και του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Ρον Γκουρλέι, στο καμαράκι των διαιτητών στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: