Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Για πάντα στη Νάπολι!!

Για πάντα στη Νάπολι
Την πρόθεση του γιού του να μείνει για πολλά χρόνια στη Νάπολι, αποκάλυψε ο πατέρας του Μάρεκ Χάμσικ, Ρίτσαρντ, μιλώντας στη Rai3 στο παρασκήνιο της ανακήρυξης του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή σε επίτιμο δημότη της πόλης του Ταουράνο. Ο πατέρας του Μάρεκ υπογράμμισε πως ο γιός του προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, όποτε αυτό του προταθεί.

Ήρθε στη Νάπολι το 2007, όταν ήταν μόλις 20 ετών. Η τριετής παρουσία του στη Μπρέσια τον παρουσίασε στο ευρύ κοινό, αλλά ήταν η ομάδα του ιταλικού Νότου που τον ανέδειξε ως έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Καμπιονάτο. Ο Μάρεκ Χάμσικ με τις εμφανίσεις του και την προσφορά του στους «παρτενοπέι» κατάφερε να… μπει στις καρδιές όλων των οπαδών της ομάδας του Βάλτερ Ματζάρι. Τόσο που, πριν λίγες μέρες, ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης του Ταουράνο, μιας μικρής πόλης 1500 κατοίκων στην επαρχία του Αβελίνο.

Στο παρασκήνιο της εκδήλωσης ο πατέρας του Μάρεκ, Ρίτσαρντ, μίλησε στη Rai3, αποκαλύπτοντας την αγάπη του γιού του για τη Νάπολι. «Ο Μάρεκ αισθάνεται σαν να γεννήθηκε σε αυτή την πόλη. Την λατρεύει πραγματικά. Περνάει πολύ όμορφα στη Νάπολη και είναι ευτυχισμένος από την αγάπη που εισπράττει. Στο μυαλό του βρίσκεται μόνο μία ομάδα: η Νάπολι. Δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε καμία άλλη στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πως η επέκταση του συμβολαίου του είναι πιθανή; «Περισσότερο και από πιθανή. Αν η ομάδα τον θέλει και η διοίκηση τον καλέσει, θα υπογράψει χωρίς να το σκεφτεί. Σας είπα, ο Μάρεκ ζει και αναπνέει για την ομάδα και την πόλη της Νάπολης», απάντησε με έμφαση.

Μένει να δούμε αν ο Ρίτσαρντ Χάμσικ βγει αληθινός, αφού στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να αποκλείεις ποτέ τίποτε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: