Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μέσι: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Ρονάλντο»

Μέσι: «Σταματήστε να με συγκρίνετε με τον Ρονάλντο»
Να σταματήσουν να τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν έχουν κάτι να γράφουν, τόνισε σε δηλώσεις του ο Λιονέλ Μέσι.

Εκτός αυτού, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα «έπλεξε» το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ενώ υπογράμμισε πως πρόκειται για έναν σπουδαίο γκολκίπερ.

«Ούτε με ανησυχεί, αλλά ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Δεν εξαρτάται σε εμένα το πως εκείνος θα συμπεριφερθεί. Όταν κάτι συμβαίνει σε αυτόν, οι δημοσιογράφοι πάντα θέλουν να μας συγκρίνουν, προκειμένου να γράψουν πως κάτι “τρέχει” μεταξύ μας. Τα έχω βαρεθεί όλα αυτά», τα λόγια του Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στον Ίκερ Κασίγιας και το κατά πόσο τον υπολογίζει για τη «Χρυσή Μπάλα». «Δεν ξεγράφω τον Κασίγιας από την διεκδίκηση της “Χρυσής Μπάλας”. Για εμένα, το γεγονός πως είναι τερματοφύλακας δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Αν δεν κατακτήσει το βραβείο, δεν θα είναι γιατί θα αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: