Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Θα το μετρούσε αν το έβαζε η Γιουβέντους»

«Θα το μετρούσε αν το έβαζε η Γιουβέντους»
Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Αντονίνο Πουλβιρέντι από την ένταση που του προκάλεσε η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Τζερβαζόνι να ακυρώσει το κανονικό γκολ της ομάδας του στον αγώνα με τη Γιουβέντους. Ο πρόεδρος της Κατάνια εξακολουθεί να ζητάει την επανάληψη του αγώνα, ενώ τονίζει πως αν το επεισόδιο είχε συμβεί «ανάποδα», θα είχε διαφορετική κατάληξη.

Ο σάλος που προκλήθηκε από το ακυρωθέν τέρμα της Κατάνια, δεν έχει προηγούμενο στην Ιταλία. Από εκείνους που δεν σταματούν να διαμαρτύρονται είναι ο πρόεδρος της Κατάνια, ο οποίος μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και επανέλαβε το αίτημά του να επαναληφθεί ο αγώνας.

«Γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς επεισοδίου. Το αποτέλεσμα του αγώνα αλλοιώθηκε, οπότε επιμένουμε να ζητάμε την επανάληψή του. Μόνο έτσι θα αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο Πουλβιρέντι.

Ο ισχυρός άντρας της «Γιούβε», όμως, Τζουζέπε Μαρότα, δήλωσε πως η ομάδα του θα έπαιρνε τη νίκη ακόμα και αν είχε κατακυρωθεί το γκολ της Κατάνια. «Αυτό με κάνει να ανησυχώ ακόμα περισσότερο για το ποδόσφαιρό μας. Φάνηκε να είναι απόλυτα σίγουρος πως θα κέρδιζαν το ματς, σαν να ήξερε κάτι περισσότερο από εμάς. Μου φαίνεται ύποπτο αυτό», απάντησε με νόημα ο πρόεδρος της Κατάνια.

Ποιες λύσεις προτείνει ο Πουλβιρέντι; «Να τηρούνται οι νόμοι, απλό είναι. Η φάση της Κυριακής αν είχε γίνει αντίστροφα, ο διαιτητής θα είχε τιμωρήσει όσους διαμαρτυρήθηκαν και θα είχε μετρήσει το γκολ. Επειδή είμαστε η Κατάνια και όχι η Γιουβέντους, μας συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει να τηρούνται οι νόμοι, δεν είναι δυνατόν να ακυρώνεται γκολ επειδή το ζήτησαν οι παίκτες του πάγκου. Ελπίζω πως παρόμοιο επεισόδιο δεν θα επαναληφθεί», σημείωσε ο Πουλβιρέντι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: