Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Μισώ τη Γιουβέντους»

«Μισώ τη Γιουβέντους»
Την απογοήτευσή του από τον τρόπο με τον οποίον ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Ίντερ εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ, που δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει την αποχώρησή του από τους «νερατζούρι», χαρακτήρισε πανέξυπνο άνθρωπο τον Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τα ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τους «μπιανκονέρι».

Αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ίντερ στη «χρυσή» περίοδο της ομάδας, που κορυφώθηκε με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζούλιο Σέζαρ υπερασπίστηκε την εστία των «νερατζούρι» μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο νέος προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, έκανε σαφές πως προορίζει τον Χαντάνοβιτς για βασικό. Η ώρα της αποχώρησης του Βραζιλιάνου από το Μιλάνο είχε έρθει και ο Σέζαρ έκανε δεκτή την πρόταση της ΚΠΡ και μετακόμισε για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σέζαρ, όμως, παραμένει στενά «δεμένος» με την Ίντερ, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι των «νερατζούρι» με τη Γιουβέντους. «Ομολογώ πως ήλπιζα να μου συμπεριφερθούν διαφορετικά οι άνθρωποι της Ίντερ. Τουλάχιστον στην αρχή. Γιατί μετά μίλησα με τον Μοράτι και όλα ξεκαθάρισαν. Ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν βρισκόμουν μέσα στις επιλογές του νέου προπονητή», είπε ο Ζούλιο Σέζαρ.

Κάτι ανάλογο που είχε συμβεί όταν έφτασε εκείνος στην ομάδα και βασικός ήταν ο Φραντσέσκο Τόλντο. «Περίπου. Η πρώτη χρονιά με τον Τόλντο ήταν παράξενη. Μετά ο Μαντσίνι έκανε την επιλογή του να θεωρεί εμένα βασικό, οπότε οι σχέσεις μου με τον Φραντσέσκο εξομαλύνθηκαν. Τόσο που γίναμε καλοί φίλοι και έμαθα πολλά από αυτόν», απάντησε ο Σέζαρ.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τα χρόνια σου στο Μιλάνο; «Καλύτερη στιγμή η κατάκτηση του τρεμπλ, χειρότερη ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2010. Αυτό που κρατώ ήταν η συνεργασία μου με τον Μουρίνιο. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, μας πίεζε σε όλα. Του οφείλω πολλά», σημείωσε ο Βραζιλιάνος.

Κλείνοντας, ο Σέζαρ αποκάλυψε τα αισθήματά του για τη Γιουβέντους. «Απλά τη… μισώ. Κάθε φορά που την αντιμετώπιζα ήμουν βέβαιος πως θα την κερδίζαμε. Και πάντα χάναμε», είπε γελώντας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: