Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φαλκάο: «Δεν σκέφτηκα να φύγω»


Φαλκάο: «Δεν σκέφτηκα να φύγω»
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota». Ο Κολομβιανός επιθετικός μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και εξήγησε για ποιον λόγο αποφάσισε να μείνει στους «ροχιμπλάνκος» το περασμένο καλοκαίρι.



Για τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης

«Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο ή υπήρξε η επιθυμία να φύγω μέσα στο μυαλό μου. Είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου. Ο σύλλογος έχει ανάγκες και εξαρτάται από ορισμένα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον λόγο που επέλεξε να μείνει στον ισπανικό σύλλογο, παρότι είχε προτάσεις από μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης

«Υπήρχαν αρκετά πράγματα που έκαναν τον (Μιγκέλ Άνχελ) Χιλ Μαρίν μου είπε ότι δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις για το Champions League, αλλά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να με κρατήσουν».

Για το γεγονός ότι παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

«Είμαι ένας λογικός άνθρωπος, αλλά μερικές φορές προτιμώ να κρύψω ότι συμβαίνει στη ζωή μου. Ναι, ζούμε σε έναν πολύ παράξενο κόσμο. Δεν είναι πραγματικότητα οι ζωές των άλλων ανθρώπων. Πάντα πρέπει να έχεις ένα χαμόγελο και δεν μπορείς να δείξεις ότι δεν είσαι καλά, αλλά δεν είναι λάθος για τα παιδιά που έρχονται κοντά σου. Για αυτά έχω πάντα χρόνο. Χάρη στον Θεό έχω ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει να παραμείνω προσγειωμένος. Ο πατέρας μου γνώριζε ότι μία μέρα θα έπαιζα ποδόσφαιρο και εγώ ως παιδί γνώριζα τι ήταν αυτό που ήθελα να είμαι αν ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα»

Για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είναι υποψήφιος για προπονητής της χρονιάς

«Έκανε πολλά για να αξίζω να είναι σε αυτή τη λίστα. Δεν είχε χρόνο να προετοιμάσει την περσινή σεζόν, αλλά έπιασε άμεσα δουλειά. Χάρη σε εκείνον ήμασταν ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή στο Champions League. Είναι κρίμα που δεν έχει αναγνωριστεί η προσπάθειά του».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: