Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αλβάρες: «Γιατί όχι και το Κύπελλο…»

Αλβάρες: «Γιατί όχι και το Κύπελλο…»
Ίσως ήρθε η ώρα ο Αστέρας Τρίπολης να διεκδικήσει ένα τρόπαιο, όπως το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο Λεάντρο Αλβάρες, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος των Αρκάδων, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση, ενώ θεωρεί πως η τύχη κάτι… χρωστάει στην ομάδα της Τρίπολης, από την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Αυτή η χρονιά μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στο Γιουρόπα και η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Η εμπειρία ήταν πολύτιμη για μένα και για τα άλλα παιδιά», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει τον Αστέρα ψηλά στην βαθμολογία, είπε: «Νομίζω πως οι λεπτομέρειες δεν φέρουν την ομάδα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι κι αλλιώς έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε σε καλή θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε σημαντικά παιχνίδια και να πάρουμε αυτά που θέλουμε για να μείνουμε ψηλά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα ο Αστέρας μπορεί να κοιτάει ψηλά, να έχει στόχους, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Υπάρχει δρόμος και βλέπουμε. Αν συνεχίσουμε με αυτή την εικόνα όλα θα πάνε καλά».

Για τα στοιχεία της ομάδας του, είπε: «Η Τρίπολη είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να δουλεύεις. Αν έχεις αυτά, ο Αστέρας θα πρέπει φέτος να πάει πολύ ψηλά. Το ρόστερ που έχει ο Αστέρας, είναι πλούσιο, έχει ποιότητα. Υπάρχουν καλά παιδιά και καλοί παίκτες. Το ρόστερ είναι πλούσιο και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα».

Για την μέχρι τώρα εικόνα, τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο τίποτα μέχρι τώρα. Όταν χρειαστεί να παίξεις πιο επιθετικά ή πιο αμυντικά υπάρχει ο προπονητής μας και υπάρχουν και παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν αμέσως. Όπως με την Βέροια, στο πρώτο δεν πήγαμε καλά, αλλά με αλλαγές στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα. Τα περισσότερα παιδιά είναι από πέρσι και αυτό βοηθάει».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ισχυρίστηκε: «Τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα. Θα μας περιμένει… πόλεμος. Υπάρχουν πολλές ισοπαλίες στην χρονιά και αυτό δείχνει πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Κανένας δεν αφήνει τίποτα. Μέχρι το τέλος όλες οι ομάδες προσπαθούν για τα πάντα. Μας περιμένουν δυσκολίες στη συνέχεια. Με τον ΠΑΣ παίζουμε στην έδρα μας, όπου μέχρι τώρα δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Θέλω το καλύτερο, έχουμε αυτοπεποίθηση και μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα και το Κύπελλο. Θέλει πολύ δουλειά, όμως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Τέλος για τους προσωπικούς του, στόχους, είπε: «Είναι ποδόσφαιρο και τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Φέτος είναι διαφορετικά. Έχουμε ακόμα καλύτερο ρόστερ, καλό προπονητή, όμως θέλει και δουλειά για να μείνουμε στην συνέχεια στις υψηλές θέσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Αστέρα. Όταν ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και πάλι, μετά τον Βόλο. Όταν ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν φτιαγμένη, δεν ήταν εύκολο για μένα να μπω σε αυτή. Φέτος δούλεψα περισσότερο και θέλω να το κρατήσω και να είμαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σίγουρα, το θες το κάτι καλύτερο, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια οργανωμένη ομάδα όπως ο Αστέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: