Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Ψάχνουμε και εμείς να τον βρούμε»


«Ψάχνουμε και εμείς να τον βρούμε»
Και ο ΟΦΗ αναζητά τον οπαδό που χτύπησε τον Χάρη Μαυρία στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…

Αυτό έκανε γνωστό ο νομικός σύμβουλος της Κρητικής ΠΑΕ, Μανώλης Φωτάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου», ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αντίδραση του Παναθηναϊκού και την πρόθεσή του να βοηθήσει για να βρεθεί το άτομο, εκφράζοντας όμως, παράλληλα, και την ενόχλησή του για την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Φωτάκης στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για την επίσημη θέση του ΟΦΗ:

«Η θέση του ΟΦΗ είναι στη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, η οποία κάνει γνωστό πως καταδικάζει τέτοια περιστατικά. Είναι ένα καταδικαστέο γεγονός, μάλιστα η ΠΑΕ ψάχνει να βρει τον συγκεκριμένο φίλαθλο. Μας ικανοποιεί η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και θα συνεργαστούμε μαζί του, προκειμένου να βρούμε τον συγκεκριμένο φίλαθλο. Είμαστε ευαίσθητοι σε αυτά τα γεγονότα, καθώς πριν από δύο χρόνια στα Γιάννενα ένας οπαδός είχε χτυπήσει τον τερματοφύλακά μας, Πολυχρόνη Βεζυρίδη.

Ήταν ένα έντονο θέμα τότε. Τώρα όσον αφορά στο χθεσινό γεγονός ο άνθρωπος που έκανε αυτή τη κίνηση στον Μαυρία πρέπει να λογοδοτήσει. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη για να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος φίλαθλος. Φέτος έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου στην έδρα μας να είμαστε άψογοι. Αυτό που έγινε πρέπει να το κοιτάξουμε πιο πολύ σαν χειρονομία και όχι τόσο σαν χτύπημα. Τέτοια γεγονότα τα καυτηριάζουμε, όμως πρέπει να τους δίνουμε τη διάσταση που τους αρμόζει».


Για τις διαδικασίες που διενεργούνται:

«Γίνονται ενέργειες από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να εντοπιστεί ο συγκεκριμένος φίλαθλος, γιατί έχει σπιλώσει την τιμή μίας ολόκληρης ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: