Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ένας στους δύο Έλληνες κερδίζει!!

Ένας στους δύο Έλληνες κερδίζει
Ο ένας εκπρόσωπός μας στο γαλλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Λιλ, Βίκτωρας Κλωναρίδης προκρίθηκε -έστω και στην παράταση- στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ από την άλλη ο Γιώργος Τζαβέλλας αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς η Μονακό δεν τα κατάφερε.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά με τους «λιλουά» και στο τέλος της βραδιάς ανακουφίστηκε παίρνοντας την πρόκριση. Το παιχνίδι κόντρα στη Τουλούζ ήταν δύσκολο με καμία από τις ομάδες να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Η αντίπαλος του Έλληνα μέσου, έμεινε με δέκα παίκτες στο 87’, καθώς αποβλήθηκε ο Γιάγκο και τελικά η Λιλ έλυσε το… γόρδιο δεσμό στο 117’ με τον Ρου που της χάρισε την πρόκριση στους «8».

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχθηκε την Τρουά, με τον Τζαβέλλα να ξεκινά εξίσου βασικός. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26’ με πέναλτι του Καράσκο, κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με τα δύο γκολ των Ρινκόν (65’) και Οθόν (81’) που τους έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Εύκολα και δύσκολα πήραν εξίσου την πρόκριση οι Σεντ Ετιέν και Ρεν επικρατώντας 3-0 και 1-0 των Σοσό και Αρλ αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Λιγκ Καπ:

Σοσό - Σεντ Ετιέν 0-3
(10’, 67’ Χαμουρά, 88’ Αλόνσο)

Ρεν - Αρλ 1-0
(18’ Αλεσαντρίνι)

Μονακό - Τρουά 1-2
(26’ πεν. Καράσκο - 65’ Ρινκόν, 81’ Οθόν)

Λιλ - Τουλούζ 1-0
(117’ Ρου)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: