Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Θα είχε πεθάνει στο γήπεδο…!!


Θα είχε πεθάνει στο γήπεδο…
Ο Τζεφ Γκριν ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στα παρκέ μετά από ένα χρόνο απραξίας. Πέρυσι έχασε όλη τη σεζόν, όταν για καλή του τύχη μία εξέταση ρουτίνας έδειξε πως ο φόργουορντ των Σέλτικς έχει ανεύρυσμα στην αορτή και εφόσον συνέχιζε να παίζει με αυτό κινδύνευε να πεθάνει στο παρκέ. Ο 26χρονος άσος χειρουργήθηκε και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση.

«Ήταν η δυσκολότερη κατάσταση που έχω βιώσει», δήλωσε ο Γκριν ποζάροντας χωρίς μπλούζα και με εμφανή την τεράστια τομή στο θώρακά του. «Αυτό το σημάδι είναι κομμάτι του εαυτού μου, δείχνει το χαρακτήρα μου και το αγαπώ. Ελπίζω να το έχω για πάντα για να με βοηθά να θυμάμαι πώς ξεπέρασα μια τόσο άσχημη κατάσταση επιστρέφοντας στα γήπεδα, όταν πολλοί αμφέβαλαν αν θα μπορούσα να ξαναπαίξω μπάσκετ», πρόσθεσε.

«Όταν ξύπνησα από την επέμβαση σκέφτηκα αρχικά πως δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω στο ΝΒΑ. Πονούσα πολύ και είχα τόσα σωληνάκια και καλώδια στο σώμα μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να φύγω από το νοσοκομείο και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ένα μήνα μετά το χειρουργείο ήξερα πως θα μπορούσα να ξαναπαίξω μπάσκετ. Τώρα πιστεύω πως μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα. Όλο το καλοκαίρι δούλευα για να γίνω καλύτερος και τώρα είμαι έτοιμος για να επιστρέψω».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: