Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φωνή της λογικής ο Μοράτι!!

Φωνή της λογικής ο Μοράτι
Να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, προσπάθησε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» χαρακτήρισε λογικό να γίνονται διαιτητικά λάθη, ευχήθηκε να μην επαναληφθούν, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή της ομάδας του, Αντρέα Στραματσόνι.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η λάθος απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης της Κατάνια με τη Γιουβέντους, να ακυρώσει κανονικό γκολ στους γηπεδούχους, συνεχίζονται. Ανάμεσα σε εκείνους που μιλούν για συστηματική εύνοια των «μπιανκονέρι» και για ψυχολογική πίεση των διαιτητών όταν σφυρίζουν παιχνίδια της «Γιούβε», υπάρχουν και οι πιο ψύχραιμες φωνές, που προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους. Μια τέτοια είναι εκείνη του Μάσιμο Μοράτι.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, μιλώντας με μετόχους της ομάδας του, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κατάνια, χρησιμοποιώντας χαμηλούς τόνους. «Είναι αλήθεια πως προκάλεσε εντύπωση αυτό που έγινε στην Κατάνια. Θα προτιμούσα, όμως, να φτάσουμε στο ντέρμπι του Σαββάτου χωρίς να οξύνουμε περαιτέρω τις σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων. Το λάθος έγινε, αλλά το θεωρώ ανθρώπινο. Απλά εύχομαι να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες ενός τόσο μεγάλου σφάλματος», είπε χαρακτηριστικά ο Μοράτι.

Ο πρόεδρος, όμως, μίλησε και για την ομάδα του. «Είμαι χαρούμενος για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Είναι συγκινητικό να βλέπεις παίκτες όπως ο Μιλίτο, ο Καμπιάσο ή ο Ζανέτι να παρασύρουν με τον ενθουσιασμό τους, τους νέους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς, αποτέλεσμα της καλής δουλειάς του Αντρέα Στραματσόνι, που είναι ένας ταλαντούχος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τίτλους αμέσως, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί. Απλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε στις προσδοκίες μας και να δώσουμε χρόνο σε όλους να εργαστούν με ηρεμία», τόνισε ο Μάσιμο Μοράτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: