Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Πείστε με για να αλλάξω»

«Πείστε με για να αλλάξω»
Πιστός στις προπονητικές του ιδέες και μεθόδους παραμένει ο Ζντένεκ Ζέμαν, παρά τις ήττες που υπέστη η Ρόμα από τη Μπολόνια και την Ουντινέζε. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο Βοημός τεχνικός, μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδας του με την Πάρμα για την εμβόλιμη 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Ο Ζέμαν ξεκαθάρισε πως θα αλλάξει άποψη όταν βρεθεί κάποιος να τον πείσει πως κάνει λάθος.

Όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, η ομάδα σου πετυχαίνει δύο γρήγορα γκολ, αλλά στο τέλος βρίσκεσαι να χάνεις, τότε κάτι παράξενο πρέπει να συμβαίνει. Σε αυτό συμφωνούν όλοι, εκτός από τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον Ζντένεκ Ζέμαν, που δεν δείχνει να προβληματίζεται από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Ρόμα.

«Μέχρι να μου αποδείξει κάποιος πως κάνω λάθος, εγώ θα παραμείνω πιστός στις ιδέες μου. Με την Ουντινέζε θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά με 4-0 στο πρώτο ημίωρο. Δεν το κάναμε και πληρώσαμε τις λάθος επιλογές μας και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Εγώ, πάντως, είδα μια καλή ομάδα, που έχει πολλές δυνατότητες. Δεν πρέπει να μένουμε στο αποτέλεσμα, αλλά και στον τρόπο που αυτό έρχεται. Εμένα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσουμε να παίζουμε», τόνισε ο Ζέμαν πριν την αναμέτρηση της Ρόμα με την Πάρμα.

Η θέση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ποια είναι; «Ακόμα την ψάχνω! Ο Ντε Ρόσι μπορεί να παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις. Αντίθετα ο Μπράντλεϊ παίζει μόνο κεντρικός. Για αυτό το λόγο, όταν αγωνίζεται ο Αμερικανός, η θέση του Ντανιέλε θα αλλάζει», απάντησε ο Βοημός.

Ο Ντέστρο έχει χάσει την εμπιστοσύνη σου; «Σε καμία περίπτωση. Παραμένει ένας σημαντικός παίκτης και θα χρησιμοποιηθεί όταν το κρίνω απαραίτητο. Απλά δεν μπορούν να παίζουν περισσότεροι από τρεις επιθετικοί τη φορά, οπότε ένας, τουλάχιστον, πρέπει να μένει εκτός. Την περίοδο αυτή προτιμώ τον Λαμέλα, τον Οσβάλντο και τον Τότι», σημείωσε ο προπονητής των «τζαλορόσι».

Το ματς με την Πάρμα πώς θα είναι; «Θα παίξουμε όπως ξέρουμε. Αν είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να νικήσουμε. Αν είχαμε τους έξι βαθμούς που χάσαμε από δικά μας λάθη, όλα θα ήταν διαφορετικά», τόνισε ο Ζντένεκ Ζέμαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: