Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία...!!

Πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία...
Βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι πίσω στο σκορ με 2-0.

Ωστόσο, η Μίλαν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με αντίπαλο την Παλέρμο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ροσονέρι», όμως, δείχνουν μία ομάδα σε κρίση και χρειάζεται επειγόντως ένα… σοκ, ώστε να αλλάξει η εις βάρος της κατάσταση.

Στον αντίποδα οι Σικελοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος το προβάδισμα των δύο τερμάτων και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να απειλήσει, δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά η Παλέρμο ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι προσπάθειές της καρποφόρησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μίκολι να μην αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να ανοίγει το σκορ.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47’ ο Μπριέντζα έκανε το 2-0 με τους Σικελούς να δείχνουν ικανοί για τη νίκη. Από εκεί και πέρα, όμως, το παιχνίδι ανήκε στη Μίλαν, η οποία πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 69’ με τον Μοντολίβο. Η ισοφάριση ήρθε στο 80’ με τον Ελα Σαραουί να σκοράρει σε ένα ακόμα παιχνίδι. Παρά τα δέκα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να κάνουν την… ολική επαναφορά και περιορίστηκαν στον ένα βαθμό.


Αναλυτικά η 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Τρίτη, 30/10

Παλέρμο-Μίλαν 2-2
(45+1’ πεν. Μίκολι, 47’ Μπριέντζα- 69’ Μοντολίβο, 80’ Ελ Σαραουί)

Τετάρτη, 31/10 (21:45)

Αταλάντα-Νάπολι
Κάλιαρι-Σιένα
Κιέβο-Πεσκάρα
Ίντερ-Σαμπντόρια
Γιουβέντους-Μπολόνια
Λάτσιο-Τορίνο
Πάρμα-Ρόμα
Ουντινέζε-Κατάνια

Πέμπτη, 1/11

Τζένοα-Φιορεντίνα (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 3/11
Μίλαν-Κιέβο (19:00)
Γιουβέντους-Ίντερ (21:45)

Κυριακή, 4/11

Πεσκάρα-Πάρμα (13:30)
Μπολόνια-Ουντινέζε (16:00)
Κατάνια-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κάλιαρι
Νάπολι-Τορίνο
Σαμπντόρια-Αταλάντα
Σιένα-Τζένοα
Ρόμα-Παλέρμο (21:45)




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: