Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μια τιμωρία που έπρεπε να είναι πιο αυστηρή!!

Μια τιμωρία που έπρεπε να είναι πιο αυστηρή
Την χρειαζόταν αυτή την τιμωρία ο Ολυμπιακός. Οι υπερόπτες πρέπει να τιμωρούνται. Αυστηρά. Και οι αδιάβαστοι επίσης. Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν αδιάβαστοι στη Θεσσαλονίκη.

Νόμισαν ότι απέναντι τους να βρει ένας φοβισμένος Άρης που θα παίξει μαζική άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Άρα κάποια στιγμή κάποιο στημένο θα έδινε τη λύση και τη νίκη.
Γράφει ο Γιώργος Χελάκης
Αποδείχτηκε ότι ο Νίκος Πασσιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής είχαν σχέδιο για επίθεση. Στηριγμένο στην ποιότητα του Αγάνθο και την διεισδυτικότητα του Γιαννιώτα. Στο ασταμάτητο τρέξιμο όλων των άλλων που έπεφταν σαν καμικάζι πάνω στην μπάλα.

Από τους υπερόπτες ερυθρόλευκους μόνο ο Αμπντούν έδινε την εντύπωση ότι δίνει το 100% των δυνάμεων του. Οι υπόλοιποι "έκλεβαν" σε τρεξίματα, ένταση, διάρκεια. Να προστεθεί κι ο Μοντέστο όσο άντεχαν τα πόδια του.

Ο Ζαρντίμ έπαιξε κι έχασε με την χρησιμοποίηση του Ανδρέα Τάτου. Ο νεαρός μέσος έκανε μια τρύπα στο νερό. Του έλειπαν οι ιδέες για την οργάνωση του παιχνιδιού έπεφτε πάνω του κι ο Μασσάντο...

Το πρόβλημα με τον Μασσάντο φαίνεται πως ξεπερνά τον Ζαρντίμ. Αποτυγχάνει να τον κάνει ηγέτη, αποτυγχάνει να τον κάνει εξτρέμ. Όπου κι αν τον βάλει αυτός έρχεται προς τα μέσα και κάνει πάντα κάτι λιγότερο από τα απαραίτητα. Ούτε σκοράρει ούτε μοιράζει ασίστ. Υπόσχεται σε κάθε δήλωση του ότι προσεχώς θα είναι καλύτερος απλά...

Ο Τοροσίδης βρήκε τον μπελά του από τον Γιαννιώτα. Του έβγαλε τη γλώσσα πηγαινοφέρνοντας τον πάνω στην πλάγια γραμμή...

Ο Αρετόπουλος θα πρέπει να πάει για... ξεκούραση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πρέπει να τιμωρείται διαιτητής ποτέ και για τίποτα. Ο Άρης δύο φιλόδοξων προπονητών και πολλών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών γυρίζει από την κόλαση των πρώτων αγωνιστικών και την απαξίωση.

Κι όσοι μιλούν για γκέλα του Ολυμπιακού απλά διαβάζουν λάθος το παιχνίδι. Κάνουν δηλαδή το ίδιο λάθος με τον Ζαρντίμ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: