Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μακάρι να είχαν κι άλλο!! (video)

Μακάρι να είχαν κι άλλο! (video)
Παιχνίδι που θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία για τα 12 γκολ (!) που σημειώθηκαν ήταν αυτό στο «Μαντέσκι» ανάμεσα στη Ρέντινγκ και την Άρσεναλ για τους «16» του Capital One Cup! Στα προημιτελικά οι «κανονιέρηδες» με το υπέρ τους 7-5, ανατρέποντας το εις βάρος τους 4-0 του 38ου λεπτού! «Σοκ» για τρεις μεγάλους

Η Ρέντινγκ έστησε ένα μεγάλο πάρτι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με καλεσμένους τους οπαδούς της και… special guest, την Άρσεναλ.

Μέχρι το 20ο λεπτό, τα γκολ των Ρόμπερτς και Λέιερτγουντ και το αυτογκόλ του Κοσιελνί είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Ο Χαντ στο 37’ έδωσε συνέχεια στο ντελίριο των οπαδών των νεοφώτιστων στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Γουόλκοτ να μειώνει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και να... βάζει φωτιά στο ματς.

Ο Ζιρού μείωσε ακόμα περισσότερο στο 64’, ο Κοσιελνί βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 89’ και ο τέταρτος διαιτητής κάπου εκεί έδειξε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.

Ήταν πλέον όλα για όλα για την Άρσεναλ…

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των 94 λεπτών, ο Θίο Γουόλκοτ έγραψε το 4-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους των «κανονιέρηδων» και τον Αρσέν Βενγκέρ! Ο τελευταίος, έβλεπε τους ανθρώπους της Ρέντινγκ να διαμαρτύρονται για το ληξιπρόθεσμο γκολ του Άγγλου εξτρέμ, αλλά αυτό λίγη σημασία είχε εκείνη τη στιγμή.

Στο 103ο λεπτό, ο Μαρουάν Σαμάκ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή της Άρσεναλ με το 5-4, αλλά η Ρέντινγκ δεν ήταν διατεθειμένη να ηττηθεί με αυτό τον τρόπο! Έτσι, ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ στο 115’ ισοφάρισε εκ νέου σε 5-5, ωστόσο, το… επικό, αυτό, ματς είχε να παρουσιάσει άλλα δύο γκολ μέχρι τη λήξη της παράτασης! Ο Γουόλκοτ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του στο 121’ και λίγο αργότερα, ο Σαμάκ διαμόρφωσε το τελικό 7-5.



R5-7A από fasthighlights-2013



Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρέντινγκ – Άρσεναλ 5-7 παρ. (4-4 κ.α.)

Λιντς – Σαουθάμπτον 3-0

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο 0-1

Σουίντον – Άστον Βίλα 2-3

Γουίγκαν – Μπράντφορντ 2-4 πεν. (0-0 κ.α. και παράταση)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: