Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Όλα του Δώνη δύσκολα!!


Όλα του Δώνη δύσκολα
Εκείνο το «ακόμη και την Μπαρτσελόνα να φέρουμε στον ΠΑΟΚ, πάλι δεύτερος θα βγει», του Σαββίδη, ήταν που έδωσε τελικά κουράγιο στον κόουτς Γιώργο Δώνη.

Ειδάλλως, αν είχε λάβει σοβαρά υπόψη του τις μπηχτές του Σαββίδη, που -εδώ που τα λέμε μια ακράτεια την έχει στο λόγο του- τις εκτόξευε αδιακρίτως και άνευ ουσίας, τουλάχιστον θα είχε γκρινιάξει.

Ο Δώνης έδειξε να είναι πιο διπλωμάτης από τον Σαββίδη, ο οποίος, σημειωτέων είναι ο πολιτικός της υπόθεσης.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Ακόμη πιο διπλωμάτης έδειξε όταν κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει με τον Κάκο και εκείνη η κλωτσοπατινάδα στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το ΠΑΟΚ-Αρης, είχε σοβαρότερες κυρώσεις από τον τιμωρία του και το πρόστιμο των 12 χιλιάδων.

Δεν αποκλείεται να έλαβε το μήνυμα από το αφεντικό, ότι δηλαδή, όσους δεν μπορούμε να τους έχουμε απέναντι, καλύτερα να τους έχουμε κοντά μας. Αυτά για την ανατροπή του συστήματος, ας μην τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας μετά τις συναντήσεις με τον Γκαγκάτση.

Όταν λοιπόν ο κόουτς Δώνης συνάντησε στην Κέρκυρα στην Κέρκυρα, δώστου αναγκαλισμούς ενώπιον του τηλεοπτικού φακού για να φανεί ότι δεν συνέβη τίποτε σημαντικό μεταξύ τους Φιλαράκια από τα παλιά…

Σε αυτό το σημείο δεν είμαι βέβαιος ότι έκανε το χατίρι του Σαββίδη ή κατάλαβε από μόνος του ότι δεν του βγαίνει σε καλό να έχει κόντρα με τον καλύτερο διαιτητή. Είναι άλλωστε ο διαιτητής που θα σφυρίξει τα σημαντικότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ…

Πάντως, ο κόουτς σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου: Στο γήπεδο τον «σφύριζε» ο Βοσκάκης, γνωστή η περισινή τους κόντρα, όταν τον πέρασε γενεές 14, και πίσω, στη σουίτα του γηπέδου της Κέρκυρας, ο «κολλητός» Τάσος Κάκος.

Ο κόουτς, με το φλεγματικό του χαμόγελο, επιχειρεί πλέον να αποφεύγει τις… κακοτοπιές.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ και ο Δώνης που δουλεύουν μαζί εδώ και τέσσερις μήνες είναι μια υπόθεση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Όταν μάλιστα προηγούνται αναμετρήσεις σαν αυτή στην Κέρκυρα, υπάρχει σοβαρός λόγος για να αναρωτηθεί κανείς τι ακριβώς προσπαθεί να φτιάξει αυτός ο άνθρωπος.

Μέχρι τώρα έχουμε αντιληφθεί ότι θα ήθελε να έχει η ομάδα του το γήπεδο. Και ποιος δεν θέλει; Στη συνέχεια χαλάει το γλυκό…

Από την άλλη, σκέφτεται κανείς ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Με την ταυτότητα της ομάδας που δεν είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό, ασχολείται με Αστερο-Πανιώνιους για να νοιώσει ισχυρότερος.

Η δεύτερη θέση αποτελεί τον μοναδικό στόχο του ΠΑΟΚ. Ό,τι λιγότερο αποτελεί αποτυχία.

Το θέμα είναι αν, με βάση τη μέχρι τώρα εικόνα, στον ΠΑΟΚ έχουν την εντύπωση ότι στο τέλος της περιόδου θα τους απονεμηθεί η δεύτερη θέση και η συμμετοχή σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβουν με βάση τη συγκομιδή των βαθμών.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: