Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

"Στην UEFA σάς ξέρουν λόγω επεισοδίων"...!

Τη Δευτέρα στη Νιόν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά από επαφές που είχαν με στελέχη, που κινούνται μέσα κι έξω από την ΟΥΕΦΑ, άκουσαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα...
"Στην UEFA σάς ξέρουν λόγω επεισοδίων"...
"Στην Ελλάδα λέτε ότι είστε μεγάλη ομάδα και είστε. Στην ΟΥΕΦΑ όμως σας ξέρουν κυρίως λόγω των επεισοδίων. Για την ΟΥΕΦΑ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα, η ασφάλεια των θεατών έχει πρωτεύουσα σημασία. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει κι εσείς πρέπει να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να αλλάξετε το προφίλ σας" ήταν τα λόγια που άκουσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Κι η σημερινή ανακοίνωση μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Σαββίδης, μάλιστα, που έχουμε ξαναγράψει ήταν ενημερωμένος για τα ΠΑΝΤΑ πριν αποκτήσει τον ΠΑΟΚ, είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοιες καταστάσεις στο γήπεδο και είχε δώσει τις σχετικές οδηγίες στην Τούμπα, πριν καν το παιχνίδι με τη Ραπίντ.
Στην ΠΑΕ λένε πως είναι αποφασισμένοι να λύσουν αυτό το πρόβλημα και στη διάρκεια της σεζόν σκέφτονται να κάνουν αρκετά πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: