Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Συνεχίζουμε να προκαλούμε τρόμο»

«Συνεχίζουμε να προκαλούμε τρόμο»
Με την ευκαιρία της γιορτής του Halloween, η Γιουβέντους κυκλοφόρησε μια σειρά φωτογραφιών, που αναπαριστούν τους ποδοσφαιριστές της ως πρωταγωνιστές ταινιών θρίλερ. Την ιδέα αυτή επαναλαμβάνουν οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας» για δεύτερη χρονιά, μιας και πέρσι έφερε γούρι η φωτογράφηση των παικτών της ως βρικόλακες.

Η γιορτή του Halloween μπορεί να μην γιορτάζεται στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, όμως, αποτελεί γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει. Τα μασκέ πάρτι, όπου οι καλεσμένοι εμφανίζονται με όσο το δυνατόν πιο τρομακτικές στολές, έχουν καθιερωθεί από δεκαετίες, καθώς δεν είναι μόνο τα παιδιά που ντύνονται με τις χαρακτηριστικές ενδυμασίες. Η μόδα έχει περάσει και στους ενήλικες.

Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ ανηλίκων και ενηλίκων είναι πιο δυσδιάκριτες. Πολλοί ισχυρίζονται πως οι παίκτες παραμένουν παιδιά, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ίσως αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους, που φρόντισε να προσαρμοστεί στο κλίμα των ημερών και να κυκλοφορήσει μια σειρά φωτογραφιών, με τους παίκτες της ντυμένους σαν τους πρωταγωνιστές γνωστών θρίλερ.

Έτσι ο Αντόνιο Κόντε εμφανίζεται ως Κόμης Δράκουλας, ο Αρτούρο Βιντάλ ως Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο Τζίτζι Μπουφόν ως Φρέντι Κρούγκερ, ενώ ο Νίκλας Μπέντνερ ντύθηκε Φρανκενστάιν.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Γιούβε», www.juventus.com μπορείτε να θαυμάσετε όλες τις φωτογραφίες.

Εντύπωση προκαλεί η φράση που συνοδεύει τις φωτογραφίες αυτές. «Συνεχίζουμε να προκαλούμε τρόμο», αναφέρει η «Γιούβε», πιθανότατα ειρωνευόμενη και όσους άσκησαν έντονη κριτική για τις αποφάσεις των διαιτητών στο ματς με την Κατάνια και όσα ακολούθησαν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: