Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Συγγνώμη, έκανα λάθος»!!

Τη... λύπη του για το διαιτητικό σφάλμα με το οποίο στέρησε από την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, και ενδεχομένως την πρόκριση, εξέφρασε ο βοηθός Κουτζιακουτζίδης!
«Συγγνώμη, έκανα λάθος»!
Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα στα Γιαννιτσά και ενώ η Νίκη Βόλου προηγείτο με 1-0, έπειτα από προσπάθεια των παικτών της Αναγέννησης, ο τερματοφύλακας της θεσσαλικής ομάδας φαίνεται από το ριπλέι πως αποκρούει την μπάλα φανερά μέσα από τη γραμμή του τέρματος. Ωστόσο, διαιτητής και βοηθός διέταξαν τη συνέχιση του αγώνα χωρίς να κατακυρώσουν το γκολ.
Ο βοηθός που είχε την ευθύνη της φάσης φαίνεται πως έγινε γνώστης της εγκυρότητας του γκολ της μακεδονικής ομάδας μετά τη λήξη του ματς και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «matiespellas» ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της Αναγέννησης.
«Τι να κάνουμε τώρα; Άνθρωπος είμαι κι έκανα λάθος. Ας το έδινε ο διαιτητής που ήταν κοντά», φέρεται να είναι τα λόγια του Κουτζιακουτζίδη, ωστόσο, εκεί ήρθε και η... απάντηση του ρέφερι του αγώνα, Καραλιόλιου, ο οποίος ανέφερε πως ήταν αρμοδιότητα του επόπτη και όχι του ίδιου.
Πηγή: thesporters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: