Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Σεφτέ» ο Ηρακλής Ψαχνών, 2-0 τη Δόξα Δράμας!!

Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Football League, επικρατώντας των «μαυραετών», φεύγοντας έτσι από τη θέση του ουραγού της βαθμολογίας.
Ο κόσμος του Ηρακλή Ψαχνών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ιθυνόντων του συλλόγου και περισσότεροι από 1500 άνθρωποι βρέθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα έτσι ώστε να δώσουν ώθηση στην ομάδα να πάρει την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
Οι Ευβοιώτες είχαν καλή παρουσία απέναντι στη Δόξα Δράμας και με τους Μπακομήτρο και Ποκόνγκ να είναι οι σκόρερ, πανηγύρισαν τη νίκη που τους έφερε τους πρώτους τρεις βαθμούς και την άνοδο αρκετών θέσεων στη βαθμολογία, την ώρα που οι «μαραυετοί» απογοήτευσαν για ένα ακόμα παιχνίδι. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε στον ένα βαθμό κι ακόμα δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας δώσει ήδη τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.
Έχοντας θέληση να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, ο Ηρακλής Ψαχνών με το… καλημέρα προσπάθησε να επιβάλει το δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Οι Ευβοιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεσαν τους «μαυραετούς», όμως οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Βούζα είτε δεν βρήκαν τον στόχο, είτε κατέληξαν στα χέρια του γκολκίπερ της Δόξας, Γουμάγια.
Από την πλευρά της η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, κατάφερε να ισορροπήσει σταδιακά την κατάσταση και να έχει καλύτερη κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου, χωρίς όμως κι αυτή να καταφέρει κάτι καλό στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα των Ψαχνών προσπάθησε κυρίως με στημένες φάσεις να απειλήσει την εστία του Γουμάγια, χωρίς κι αυτή με τη σειρά της να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών προσπάθησε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό δημιουργώντας και κάποιες καλές στιγμές στα καρέ της Δόξας, έχοντας τον Πονκόνγκ ως πλέον δραστήριο ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα δεν δημιούργησαν ως εκείνη τη στιγμή στην κλασική ευκαιρία, δεν το είχαν βάλει κάτω. Η πίεση του Ηρακλή μεγάλωνε διαρκώς όσο κυλούσαν τα λεπτά και έτσι στο 82’ οι Ευβοιώτες κατάφεραν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, μετά από ωραίο γύρισμα του Βαγκελί και σουτ του Μπακομήτρου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Δραμινών.
Μετά το γκολ μάλιστα η ομάδα των Ψαχνών είχε κι άλλη μια καλή ευκαιρία, έτσι ώστε να «κλειδώσει» το ματς, ωστόσο ο Ποκόνγκ τη σπατάλησε στο 85’, κάτι που δεν έκανε όμως ο Καμερουνέζος, εκ των κορυφαίων του Ηρακλή, στο 92’ όταν βρήκε τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας της Εύβοιας.
Το τελευταίο σφύριγμα στα Ψαχνά, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να πανηγυρίζουν την πρώτη τους φετινή νίκη και να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς, οι οποίοι τους φέρνουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Αντίθετα, η Δόξα Δράμας βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία καθώς είναι πλέον ουραγός με μόλις ένα βαθμό.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Ρούτσης (75’ Ντελέκος), Λιόσης, Τζάκης (61’ Βαγκελί/84’ Ιακωβάκης), Χαϊκάλης, Ποκόνγκ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Γουμάγιας, Αγτζίδης, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Σικαλιάς (58’ Καμινιώτης), Στεργιανός (77’ Γκαρακλίδης), Θάνος (57’ Πουλάκος), Μιλένκοβιτς



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: