Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φρατζέσκος: «Ο Δώνης θα πετύχει»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Φρατζέσκος , φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Δώνη, ενώ αντίθετα υπογράμμισε πως ο Άρης ακολουθεί καθοδική πορεία λόγω έλλειψης ικανών και έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Στην αρχή αναφέρθηκε σ τον ΠΑΟΚ και τον Άρη τονίζοντας ότι διανύουν αντίθετες πορείες: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό δρόμο. Γνωρίζω τη δουλειά που κάνει ο Δώνης. Με υπομονή και επιμονή η ομάδα θα πάει πολύ καλά.

Ο Άρης είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα παιδιά που παίζουν αυτή τη στιγμή θέλουν την υποστήριξη έμπειρων παικτών. Αν οι έμπειροι δεν είναι καλύτεροι από τους μικρούς έτσι οι μικροί δεν βελτιώνονται».

Για τους στόχους που θέτει ο ΠΑΟΚ: «Οι στόχοι θα πρέπει να μπαίνουν σιγά-σιγά. Ξέρω τι χαρακτήρας είναι ο Γιώργος (σ.σ. Δώνης) και θα πετύχει στον ΠΑΟΚ. Η λύση είναι η στήριξη και ο κορμός με παλιούς και νέους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό υπόβαθρο».

Για το ποιο πόστο πρέπει να αναλάβει ο Βρύζας: «Η θέση του Βρύζα είναι αυτή που πιστεύει ο ίδιος και όχι οι άλλοι. Είναι ένα πολύ ήσυχο παιδί. Ο ίδιος ξέρει που πρέπει να είναι. Δεν θα είναι τόσο ωραίο να τον βλέπουμε να αλλάζει πόστα συνέχεια».

Για την αυριανή μάχη της Εθνικής: «Κατά μεγάλο ποσοστό με τη Βοσνία θα κριθούν πολλά. Είναι ο βασικός μας αντίπαλος. Θα κριθεί σε λεπτομέρειες το παιχνίδι».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: