Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Tι θα πει ο Σαββίδης στους ΠΑΟΚτσήδες;

Πώς θα κινηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου.


Tι θα πει ο Σαββίδης στους ΠΑΟΚτσήδες;
Μόνο ο Ιβάν Σαββίδης ξέρει το περιεχόμενο των τοποθετήσεών του την Παρασκευή. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει να διαμορφώσει την ατζέντα μίας συνέντευξης Τύπου από κοινού με στενούς συνεργάτες του. Ακούει, παίρνει γνώμες και δέχεται προτάσεις, ωστόσο στις τελικές αποφάσεις για το τι τελικά λέει δημόσια καταλήγει μόνος του. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εν όψει της διπλής δημόσιας παρουσίας του την Παρασκευή.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα έχει δίπλα του Έλληνα δημοσιογράφο που εδρεύει στη Ρωσία για να τον βοηθήσει, κυρίως στο συντονισμό της συνέντευξης Τύπου κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του για το τι ακριβώς θα πει.

Θα έχει επαφές με τους στενούς συνεργάτες του αύριο και την Παρασκευή πριν τη συνέντευξη, προς το παρόν όμως δεν έχει δημοσιοποιήσει τις σκέψεις του. Πολλοί ρωτούν αν θα προβεί σε ανακοινώσεις πάνω σε διάφορα ζητήματα (νέα διοίκηση, χρέη, μεταγραφές, χορηγίες)."Εκτιμώ ότι είναι δύσκολο να συμβεί αυτό τη δεδομένη χρονική περίοδο, χωρίς να μπορώ να το αποκλεισω" είπε στο Sport24.gr, στενός συνεργάτης του και συνέχισε: "Κυρίως τον ενδιαφέρει να έρθει κοντά στον κόσμο. να αντιληφθούν όλοι ότι λειτουργούν από κοινού για το καλο του ΠΑΟΚ".

Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ακουστούν όσο το δυνατό περισσότεροι οπαδοί στο "Παλατάκι". Όσο για τη συνέντευξη Τύπου, η διαδικασία θα θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό συνεντεύξεις Τύπου πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ. Θα υπάρχει λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα έχουν δικαίωμα για ένα περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων (πιθανόν δύο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πληροφορίες περί... μη ανακοινώσεων από τον Ιβάν Σαββίδη ενισχύει η δήλωσή του στο ΑΜΠΕ λίγο πριν αναχωρήσει από τη Ρωσία για την Ελλάδα σχετικά με το θέμα της Gazprom."Δεν έχω υπ' όψιν μου κάτι σχετικό" απάντησε όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για ενδεχόμενη συμμετοχή της Gazprom σε χορηγικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Σαββίδης θα βρρίσκεται αύριο στην Αθήνα, μαζί με τον Άντον Κοντάρεφ και τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, η παρουσία του στην πρωτεύουσα αφορά σε άλλες επιχειρηματικές δράσεις του ομογενή επιχειρηματία στη χώρα μας. 
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: