Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ορφανός: «Θα αποφύγει τους ακροβατισμούς ο Σαββίδης»

Ο Γιώργος Ορφανός εμφανίστηκε θετικός όσον αφορά τις πρώτες ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη ως ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ομογενής επιχειρηματίας θα αποφύγει τους εντυπωσιασμούς και στάθηκε ιδιαίτερα στον προγραμματισμό που θα συσταθεί από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Όλοι ξέρουμε ότι σε κάθε ομάδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ η σχέση των οπαδών με τη διοίκηση είναι ένα βασικό στοιχείο. Θα πρέπει να γίνει κατανοητός όμως ο ρόλος του καθενός. Η εικόνα που έχω από τον κ Σαββίδη είναι ότι προσπαθεί να κάνει σοβαρά βήματα. Αποφασιστικές κινήσεις θα κάνει από εδώ και πέρα. Σε αυτό το γκρίζο τοπίο του ελληνικό ποδοσφαίρου ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένα φωτεινό στοιχείο. Δεν ξέρω ποιες είναι οι φιλοδοξίες του για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος και αυτός από την πλευρά του να είναι ειλικρινής. Πρέπει να δείξει ότι είναι ηγέτης. Δεν με ενδιαφέρει ο εντυπωσιασμός, αλλά θέλω να δω ένα σχέδιο».

Για τη συνέντευξη Τύπου που θα λάβει χώρα αύριο: «Είναι θετικό ότι πηγαίνουμε σε μια συνέντευξη Τύπου με κανόνες και μια οργάνωσης που θα αντικατοπτρίζει αυτά που θα έχει στο μυαλό του για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που έχει σημασία είναι το περιεχόμενο αυτών που θα ακουστούν. Θα αποφύγει τους ακροβατισμούς από όσο τον ξέρω. Δεν θα πει για πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει. Έτσι εκτιμώ από την προηγούμενη γνωριμία που είχα μαζί του. Σε αυτό το διάστημα των δύο μηνών τον ενδιαφέρει η ουσία και όχι εντυπωσιασμός όπως τον βλέπω».

Στο τέλος είπε: «Είναι τύχη για τον ΠΑΟΚ να έχει έναν ηγέτη. Αλλά ο προγραμματισμός που θα γίνει δεν πρέπει να επιτρέπει λάθη σε στόχους. Αυτό θα γίνει με οργάνωση στα οικονομικά και στις υποδομές. Πρέπει όλα να γίνουν με ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα τηρείται».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: