Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Οικονομίδης: «Άκρως θετικά συναισθήματα για Σαββίδη»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος από τις τελευταίες πρακτικές του Ιβάν Σαββίδη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά:

Στην αρχή αναφέρθηκε στην επίλογή του Σαββίδη να μιλήσει αύριο στους φίλους του ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena»: «Είναι μια κίνηση που μόνο θετικά συναισθήματα μου δημιουργεί. Μετά τη συνέντευξη που θα δώσει θα γίνει και μια παρουσία του στο Παλατάκι για να πληροφορηθούν και οι οπαδοί και να μάθουν από τον ίδιο για το τι σχεδιάζει. Τα συναισθήματα μου είναι άκρως θετικά. Αυτό με κάνει να νιώθω πάρα πολύ όμορφα σαν Παοκτσής».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάνω μια ευχή. Ας προσέξει ο Σαββίδης τον περίεργο περίγυρο ο οποίος κάνει μόνο κακό στον ΠΑΟΚ. Αυτός ο περίγυρος τα τελευταία χρόνια περιτριγυρίζει τον πρόεδρο για να δημιουργεί καταστάσεις. Ελπίζω ο Σαββίδης να λάβει τη στήριξη του κόσμου για να κάνει τα βήματα που πρέπει. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει λάθος όσον αφορά τα σχέδιά του και το όραμά του για τον ΠΑΟΚ. Τα πρώτα βήματα του Σαββίδη τα κρίνω θετικά. Καλύτερα να ακούω λίγα και να γίνονται πολλά παρά το αντίθετο. Να προσέξουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: